2777
2789
نه ببین کلا حرفم یه چیز دیگست اگه یه خانم تمام سرمایش زیبایی باشه هرچی سنش بره بالاتر قراره از دستش ...

خب این خانم موفق بوده 

مثال درستی برا منظورتون نبود

کلا به این اعتقاد دارم ادم هایی که یه سری چیزارو فدا کردن و به هدف های بالا رسیدن هم زندگیشون خوب بوده هم بعد مرگ از یاد نرفتن امضای خودشون رو به این دنیا زدن رفتن

منم ناراحت شدم ولی می‌تونه یه تلنگر باشه

ببین گلم حرف شما درست ولی از بدو پیدایش انسان تا الان فقط ظاهر مهم بوده

میدونی قابیل چرا به حضرت هابیل حسادت کرده ؟چون زن زیبا نصیب اون شده ...

تو تمام تاریخ زنان زیبا تو چشم بودن این ها واقعیت تلخ هستن 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ادم یه حسی میگیرهاون همه زیبایی کجا رفته؟هممون پیر میشیم منظورش اینه بخاطرِ زیباییت مغرور نشی چون ...

چرا به زیبایی مغرور نشیم

چه ایرادی داره؟

خدا به هرکی یه چیزی داده 

به این خانم هم زیبایی مغرورم باشه معروف و موفق بوده 

عزیزم دقیقا حقیقت رو گفتی

دلم میخواست تاپیک بزنم بگم کسایی که انقدر درگیر رنگ پوست و چشم و قد و ... هستن خدایی نکرده یه روز از خواب بلند بشن ببینن بیماری بدی گرفتن به این چیزا دیگه توجه نمیکنن 🥲 تمام ذهنشون میشه سلامتیشون

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب این خانم موفق بوده مثال درستی برا منظورتون نبودکلا به این اعتقاد دارم ادم هایی که یه سری چیزارو ف ...

من اصلا منظورم این بنده خدا نبود 

من کلی گفتم این بنده خدا که یه روز نماد زیبایی بوده اینطوری شده زیبایی شما هم قرارها با گذاشت زمان ازبین بره برید دنبال یسری چیزای پایدار تر وبا ارزش تر 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
عزیزم دقیقا حقیقت رو گفتیدلم میخواست تاپیک بزنم بگم کسایی که انقدر درگیر رنگ پوست و چشم و قد و ... ه ...

نمی‌فهمم چرا یسری خانما مقاومت میکنن 

من خودمم آدم طاهربینی هستم ولی این موضوع اشتباهه هرکی هم بوده تهش چوبش رو خورده من خودم اشتباه خودم رو قبول دارم ولی دارم اصلاحش میکنم

نمی‌فهمم چرا یسری خانما مقاومت میکنن من خودمم آدم طاهربینی هستم ولی این موضوع اشتباهه هرکی هم بوده ت ...

همه یه روز به این نتیجه میرسن 

البته من معتقدم اونایی که بیش از حد درگیر ظاهرشونن یا افتخار میکنن بهش ته دلشون احساس کمبود عزت نفس دارن 🫠 که توی سایت متاسفانه زیاد دیدم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب ماهم اینجوری میشیم مهم اینه که آدم توی حال زندگی کنه این خانم هم خیلی وقتا حالش خوب بوده و به خود ...

بحث من اصلا یه چیز دیگه بود ....