2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 95456 بازدید | 661 پست
برای سرمایه گزاری خوبه هستن خیلی ها استفاده میکنن

عزیزم چجوری تاپیک رو قفل کنم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها ببخشید نمیدونستم. هر جا ی رسمی دارن اونجا رسم دارن زن طلا سنگین دستش باشه ی جور افتخاره براشون

فدای شما گلم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اسی دمت گرم که به حرف های بقیه تو تاپیک اهمیت نمیدی  😆😆👌👌

هر چی نظر خودته بپوش هر چی دوست داری بپوش به هیچ کسی مربوط نیست النگو هاتم خیلی خوشگلن 

از پاییز و حالو هواش متنفرم از ۸ آذر متنفرمممم خدا کمکم کن 💔🥺

به نظر من اونچیزی که زیبنده ی یک زنه؛  تحصیلات و جایگاه اجتماعی و عزت نفسشه.

ترند پوشی با عزت نفس داشتن منافاتی نداره.

ولی وقتی تنها افتخارت همین باشه، معلومه که از بقیه چیزها بی نصیب هستی.

موفق باشی

طلا خیلی سلیقه ایه... 

مثلا من کلا النگو دوست ندارم دستبند دوست دارم و دنبال چیزای ظریفم که وقتی به مامانم نشون میدم چپ چپ نگام می‌کنه 🥲🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
2810