2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 82716 بازدید | 661 پست
خیلی قشنگه

مرسی عزیزم قابلتو ندارن❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مگه هنوز کسی النگو میندازه؟

نه اینهمه النگوهای بازار رو از مریخ میان میخرن 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده جایی صفر بودم ولی زورمو زدم براش صدمو گذاشتم من خیلی همسرمو دوس دارم واقعا میپرستمش و چشم واقعا ...

😍😍😍😍عزیزم چه قد قشنگ💞عشقتون پایدار

چندسالته چجوری با همسرت اشنا شدی

مرسی عزیزم قابلتو ندارن❤️

مبارکت باشه قشنگم

به حرفای بقیه هم توجه نکن،اونا حسودن،عروس یکی از اقوامم ب مادرشوهرش گفته بود ببین فلانی چقدر به عروسش طلا داده شما چرا به من طلا نخریدین،بعدم هروقت منو میبینه باهام دشمنی میکنه،همش حرف و تیکه کنایه میگه بهم،ولی من برام مهم نیست،جوابشم میدم،اینطور ادما حسودن توجه نکن اصلا

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
مبارکت باشه قشنگمبه حرفای بقیه هم توجه نکن،اونا حسودن،عروس یکی از اقوامم ب مادرشوهرش گفته بود ببین ف ...

اینجا همه همین مدلی دارن گلم انشالله بهتر و بیشتر بگیری خوشگلم❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم من ی سایز از دستم بزرگتر برداشتم چون میدونم تا عروسی دو یا سه تای دیگه برام میگیرن و خودم خاست ...

خیلی هم خوب کاری کردی .به هر حال پسندازه

اماااا هیچ وقت طلاتو نده مگر برای خرید زمین یا خونه. پول میاد و میره اما اینجور سرمایه رو سخت میشه دوباره بدست بیاری.پس حواست باشه

مگه هنوز کسی النگو میندازه؟

چرا نندازه ؟؟

چه قانونایی در میارید 

پس النگو ها رو الکی  طراحی  میکنن؟🙄

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
عزیزم زرنگ باش. طلایی که میخرن برات پیش خودشون ننداز..... از ما گفتن از شما... مبارکت باشه قشنگن...

عزیزم نندازم ک ناراحت میشن

2810