2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 43439 بازدید | 512 پست
خب می‌دونم ولی اکثریت دیگه تک پوش پسند شدن تک پوش سنگین برمیدارن ولی النگو نه یا النگو آینه ای یا تک ...

من فقط زنای سن بالا رو دیدم النگو میندازن. الان یا دستبند میندازن یا تک پوش. جیلینگ جیلینگ دست صدا میده مث زنای عربا😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم النگو دوست ندارم ما ترکیم ۹۰ درصد زنا النگو دارن کلا بد میدونن تازه عروس النگو نندازه ولی من به خواستگار سابقمم گفته بودم که من النگو نمیخوام ۲تا سرویس بخریم عوضش

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

خودت باید خوشت بیاد ولی من دوست ندارم این حجم از النگو رو کلا طلای ظریف رو ترجیح میدم یه دستبند نازک مثلا 

این همه النگو مخصوصا با لباس عروس زیاد قشنگ نیست 

بازم خودت میدونی

خدایا راضیم به رضای تو
پس چرانصف ویترین طلافروشیاالنگوئه هنوز

به همون دلیل که همه ی مردم  شیک و به روز نیستن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم تاپیکتو الان دیدم همین که برات خریدن آرزوی خیلیاس مردم هم به همه چی حرف درست میکنن حرف مردم و ولش من این النگو هارو دیدم خیلی کارشدس و قیمتاشون بالاس اصلا عوض نکن چون عوض کنی خیلی ضرر میکنی در حد یه النگو ضرر داره عوض کردنش

خیلی هم خوشگله مبارکت باشه ❤️😘

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

ظریف شیک تره

این خیلی خوشگله.منم این جوری دوس دارم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم النگو دوست ندارم ما ترکیم ۹۰ درصد زنا النگو دارن کلا بد میدونن تازه عروس النگو نندازه ولی من به ...

من همون سرویس هم دوس ندارم. گردنبد تکی خوشم میاد. چنتا زنجیر رو هم

خودم اینجوری برداشتم از همش سنگین تر بود لنگه ای دوازده گرمه ظریف هم داشت اما خودم خواستم این باشه ک ...

چقدر پولشون شد خیلی سنگین دهن پر کنه زنونس ولی شیک مبارکت باشه به خوشی بندازی شوهرت پولداره

2810