2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای بیاید که نا ندارن له ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 66 پست
بگه دوربین گذاشتیم تو خونتون ، مارو ک اینجوری خر فهم میکردن بچه های الان و نمیدونم://////

واای یادش بخیرررر

من یه خنگی‌بودم هنیشه فکر میکررم راست‌میگن

تند تند مینشستم مشق مینوشتم با ظاهر ارلسته ک الان اقامعلممون داره نگا میکنه من لباسم قشنگ‌باشه🤣🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا فک کن ۱۲سال مدرسه خودمون بدون پدرومادری ک زوربگه بنویس بنویس خودمون بارهمه مسئولیتارو کشیدی ...

بابای من معلمه ۳ تا بچه هستیم باور می کنی برای هر ۳ تامون ۳ ساعت هم وقت نذاشته خودمون مثل یه آدم سر درس و مشقامون بودیم 

دختره دلم واسه پسر یکسالو نیمم کبابه لعنت بمن

ای خدا ،ببین بهش بگو اگه مث بچه ی خوب تکلیفشو انجام بده واسش اسباب بازیا،لباسا یا هرچیزه شخصیت محبوب کارتونیشو میخری،مثلا اگه عاشق السا و آناس بگو کیف و کفششو برات میخرم اگه امسال خوب درس بخونی

بازم گوش نکرد ،هیچ کدوم جواب نداد،انقد بزنش باد بیاره،صدا قارپوز بده ،عهههه،چه معنی داره یه بچه اینجور دهن ادمو سرویس کنه والااااا😂😂😂😂😂

آخه امروز همه جمع و تفریقای فرایندی رد کامل جواب داده کلی پیشرفت کرده خودمعلمش نوشته بود هزار آفرین ...

دقیقا عین من دخترم چهارمه.معلمش میگه چقدر سخت میگیری دخترت عالیه.نمیدونه ول کنم اونوقت نظرش همینه.پشت این دختر کنه بدبختم .من اصلا سر پسرم اینقدر حرص نخوردم نفهمیدم چطور پریشون تموم کرد ولی این پیرم کرده

آخه امروز همه جمع و تفریقای فرایندی رد کامل جواب داده کلی پیشرفت کرده خودمعلمش نوشته بود هزار آفرین ...

این جمعو تفریق فرابندی چیه انقد مادرا مینالن 

اخه من دخترم پیشم نیس واقعا سردرنمیارم 

ولی رفته بودم جلسه مادراخون گریه میکردم که بچمون این درسو نمیفهمه 

سخته؟ چیه مثلا 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

بچه منم کلاس اول همش همین بود. همش جنگ اعصاب. طول دادن درس. 

از اول تابستون تا شروع مدرسه. تو هر تفریحی تو هر موقعیت مناسبی بهش با مثال با زبون خودش گفتم. اگه. درساتو ب موقع مینوشتی همون موقع ام کلی وقت برای بازی و فیلم و تفریح داشتی ولی با طول دادن  از دسش دادی. البته گذشته تموم شده. مهم اینه برا این ه چه تصمیمی داری. 

که. خداروشکر حرفام اثر کرد و امسال  نهایت ی ساعت وقت میبره یکم غرو لند میکنه ولی دیگه لفت نمیده 

درساشون نسبت ب اول سبک تره.بهتره   همسرمم باهاش حرف زده. که. بزرگ شدی. باید مراعات حال بقیه رو بکنی و. ....باهاش حرف بزنید. شاید الان جواب نگیرید ولی در طولانی مدت حتما اثر بخشه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
این جمعو تفریق فرابندی چیه انقد مادرا مینالن اخه من دخترم پیشم نیس واقعا سردرنمیارم ولی رفته بودم جل ...

سخت که هست لقمه رو میپیچونن دور سرشون من با کاردستی یه جوری بهش شیرفهم کردم امروز هزلرافرینشو گرفته.

این جمعو تفریق فرابندی چیه انقد مادرا مینالن اخه من دخترم پیشم نیس واقعا سردرنمیارم ولی رفته بودم جل ...

یه چیز مسخره لقمه رو میچرخونن جمع میکنم و تفریق.اخر کتاب هم باز بر میگردن سر خونه اپل مثل قدیک خودمون

2810