2777
2789
عنوان

دری و چوب جادوویش😅❤️

98 بازدید | 16 پست

سلام سلام

آیا می‌دونستید شما یک پری معجزه‌گر با چوی ستاره ای جادویی توی سایتتون دارید که می‌تونه هر آرزویی رو براورده کنه؟ 🤷🏻‍♀️😅

این دقیقاً تصوریه که در ذهن من و همه ی دوستام در دوران خردسالی من راجع به من وجود داشت. 

موضوع اینه که مامان من همیشه علاقه ی زیادی به ادبیات و شعر و … داشتن. 

و این باعث میشد که علاوه بر تدریس ادبیات در دانشگاه و دبیرستان، نوشتن کتاب شعر خودشون و حتی برگزاری کلاس های قصه خوانی برای کودکان(معلم خودم هم بودن) همیشه در کلی شب شعر و انجمن های ادبی هم حضور داشته باشن. 

که خیلی از این مراسم ها هم برای کودکان بود و یا برای تقدیر و بزرگداشت از نویسندگانی که آثار کودکانه داشتن (مثل مراسم بزرگداشت “هانس کریستین اندرسون”). 

تا جایی که یادم میاد تمام دوران کودکیم رو همراه مامانم در نمایشگاه های کناب و مراسم های مختلف ادبی، تئاتر ها و … بودم (انقدر که تا سال ها وقتی کسی می‌گفت که هرگز تئاتر رفته تعجب می‌کردم! آخه فکر می‌کردم همه همینجوری زندکی می‌کنن😅🤦🏻‍♀️)

و توی خیلی از این مراسم ها هم مامانم سخنران بودن و تقریبا همیشه دعوت بودیم. 

یادم میاد یکبار به یک جشنی رفتیم که مربوط به قصه های کودکانه و … بود. 

اونجا یک خانوم خوشگل در نقش فرشته ها بودن که از تک تک بچه ها ی حاضر در اون مراسم سوال می‌کردن که چه آرزویی دارن تا براشون براورده کنن! 

هر بچه ای یه چیزی می‌خواست که خوب دور از دسترس نبود! 

تا اینکه این فرشته خانوم مهربون و دوست‌داشتنی سراغ منم اومدن! 

و من…

از اونجایی که از همون بچگی اصلا کم توقع نبودم! چیزی خواستم که فرشته اصلا تصورش رو هم نمی‌کرد!!!😅 چی؟!>>هیچی گفتم من یه چوب جادویی می‌خوام که منو به یه پری تبدیل کنه و من باهاش بتونم هر آرزویی رو براورده کنم🤦🏻‍♀️😐

عکس‌العمل اون فرشته بی نظیر بود! و الآن وقتی بهش فکر می‌کنم، می‌بینم که چقدر آگاهانه و محبت آمیر بود! 

یادمه که دستش رو روی قلبم گذاشت و گفت تو همین الآن هم اون چوب و قدرت رو داری! قدرتت اینجاست. توی قلبت! تو انقدر مهربون و زیبایی که همین الآن هم پری هستی! و برای هر کسی که دعا کنی، آرزوش براورده میشه🥹

ولی این باعث شد که من جدی جدی فکر کنم پری هستم! 

و از فرداش توی مدرسه به همه ی دوستام گفتم که یه فرشته به من گفته که من پری ام و چوب جادوییم تو قلبمه😂

چون مامانم هم معلممون بودن، یادمه دوستام با تعجب رفتن سراغ مامانم که درسا میگه یه فرشته دیده و پریه و … 

مامانم هم گفتن درست می‌گه😅😂

خلاصه که من اون سال توی مدرسه به عنوان یک پری شناخته می‌شدم! 

جالب اینه که جدی جدی آرزو هایی که برای خودم و دیگران داشتم هم براورده میشد! چون بچه ها توی اون سن آرزو هاشون قشنگ و در دسترسه! براورده میشه! چه با چوب و چه بی چوب🥲🤷🏻‍♀️

ولی خاطره ی اون فرشته ی مهربون و حس خوبی که من توی اون دوران داشتم همیشه همراهم می‌مونه! 

✨💫خلاصه که دوست خوبم! توی هر سن و سالی که هستی، تو قدرت دعا کردن داری!

و خدای مهربانی که فرمود:«مرا بخوان تا اجابتت کنم!»✨💫

🩵✨من، همون پری کوچولویی که الآن دیگه خیلی وقته که بزرگ شده! براتون آرزو می‌کنم که نور زندگیتون رو پیدا کنید و خوشبخت باشید✨🩵

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

آخی منم هر دعایی واسه دیگرون بکنم براورده میشه

البته اگه طرف خودش خبر نداشته باشه

و بعدش طرف یه بدی فجیع در حق من می کنه متاسفانه :/

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی منم هر دعایی واسه دیگرون بکنم براورده میشهالبته اگه طرف خودش خبر نداشته باشهو بعدش طرف یه بدی فج ...

امیدوارم که همه ی مهربونی های قلبت ۱۰۰۰۰ برابر بشن و به زندگیت ببارن🥹✨

چه خاطره قشنگی لذت بردمولی واقعا کاش ماهم یه پری چیزی داشتیم

نگاه شما زیباست و پر از مهربونی🩵

ما خدای مهربونمون رو داریم🥹 که همیشه صدای بنده هاش رو میشنوه🩵

فقط کافیه صداش کنیم🩵💫  

امیدوارم که همه ی مهربونی های قلبت ۱۰۰۰۰ برابر بشن و به زندگیت ببارن🥹✨

ممنون همچنین برای شما ❤️💕

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نگاه شما زیباست و پر از مهربونی🩵ما خدای مهربونمون رو داریم🥹 که همیشه صدای بنده هاش رو میشنوه🩵فقط ...

دقیقا

واقعا ب چشمم دیدمم معجزات خداوندو🥹

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

میشه واسم دعا کنی؟؟؟

دوست ناشناس عزیز

نمی‌شناسمت ولی از صمیم قلبم آرزو می‌کنم که اون آرزوی قشنگی که چشم انتظارش هستی رو به خیر و سلامتی به زودی زود برات  خاطره بشه🤲🏻🩵✨

امیدوارم نور به زندگیت بباره و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی🩵💫

2810