2777
2789

قبلا میگفتم شاید بخاطر اینکه مجردم چنین حسی دارم اما الان که نامزد دارم و نامزدمم خیلی دوست دارم اما قانع نیستم همش خودم با زیبا تر از خودم مقایسه میکنم خیلی از خودم بدم میاد چون این مسئله باعث شده حسود بشم ولی در کل آدم حسودی نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااای این بدترین کاریه که در حق خودت میتونی کنی بیخیال بابا هممون مهمون دوروزه این دنیایم حال داری😂هیچکیم کامل نیست اینم یادت باشه 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

آدم حسود نداریم

حسادت یه صفته 

همه دارن 

اما بعضیا بر اساسش فکرایی می کنن

بعضی ها هم عمل هایی انجام می دن

ازش فرار نکن

اینطوری فکر کن عه چه جالب فلانی چقدر خوشگله 

خدایا منو زیباتر کن 

چقدر خوبه زیبایی ها به چشمم میان

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چرا فکر میکنی بقیه از تو زیباترن‌ . همه ی آدم ها منحصر به فردن تو همونجوری که هستی تو بهترین حالت خو ...

نامزدم خیلی دوستم دار خیلی ازم تعریف میکنه اما خب چی بگم خودم حس ناکافی بودن دارم مجرد که بودم همش میگفتم کسی باهام ازدواج نمیگنه اما الان نامزدم خیلی خاص و خوبه و هیچ کم و کاستی ندار 

به نظرمن این به خاطر عمل های زیبایی که داره روز به روز بیشتر میشه قبلن این چیزانبود باید روخودت وارز ...

بار ها کار کردم حس خوب گرفتم اما به یه آن همچی بهم میرزه مخصوصا وقتی مراسمی میرم 

میترسم آشنا ببینه چون تامیک های قبلی خیلی خصوصی بود

اشکال نداره عزیزم حتمن زیبایی  اگه ارایش کنی وبهترین لباسات بپوشی به نظر من  خودتو می تونی زیبا ودوست داشتنی ببینی همه ی اینا به اضافه ی کارهای خوب وحرفهای قشنگ زدن

2810