2777
2789

سرظهر ناهار داشت میخورد،تصویری بودیم ،نمیتونستیم حرف بزنیم،با اشارە گفتم چی داری میخوری؟؟

اونم با دست اشارە میکرد یە چیزیو خورد میکرد مینداخت تو ظرف✊

منم میگفتم آبگوشت خوردی نون توش تیلیت کردی؟؟😂

اونم میگفت نە👐

دوبارە دو ضربەی دست میزد چیزە رو خورد میکرد داخل ظرف✊هی متوجە نشدم😂

آخرش گفت بابااا

کاکل مرغ🐓 واسە خودش گذاشت،دستشو برد پشتش سمت باسن،تخم مرغ🥚 بیارە بیرووون😂😂😂با دوضربە تخم مرغو شکست داخل ظرف،شد نیمروووو🍳😂😂😂

انقدددد بامزە بوددددد خدا😂😂😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه به خوشیاون داشته پختش رو نشون میداده، شما داشتید خوردنش رو حدس میزدین

قربان شما😅🌺

آرە خیلی گیج شدە بودم،کنجکاو بودم ببینم چی خوردە

بمیرم دو سە روز بود فقط نیمرو و پنیر میخورد 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
بامزە نبود 😂😂واییی کاش میدیدی

نه والا

شما چون دیدی برات بامزه بود چون ما ندیدیم بامزه نبود

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
نه والاشما چون دیدی برات بامزه بود چون ما ندیدیم بامزه نبود

دقیقا درست میگی

همینجام نوشتم گفتم کە یادم نرە

2810