2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به مادرم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 25 پست
چیکار میکردم اونا خیلی دهن دریدخ وحشی بودن مجال نمیدادن منو محکوم کردم فقط دوست دارم حس ظلمی که بهم ...

مهریه ت بزار اجرا 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط بدون هیچ کار خدا بی حکمت نیس چند سال دیگه بابت این راهی ک انتخاب کردی خداروشکر میکنی زندگی همینج ...

اره روزای خوب میان 

مطمعنم بی دلیل نبوده این اتفاقا 

هم خوشحالم هم عصبی از مظلومیت خودم حالم بهم میخوره

[QUOTE=361672146]اره روزای خوب میان  مطمعنم بی دلیل نبوده این اتفاقا  هم خوشحالم هم عصبی از مظلومیت خودم .../QUOTE]

الان تو دلت بارها بهشون حرف میزنی حتی کتکشون میزنی عصبانی از همه ولی مطمئن باش یروز اینقدر خار میشن و میان پیشت ک حتی دلت واسشون میسوزه ک یخوای بخوای چیزی بهشون بگی خدا خارشون میکنه و تورو میبره بالا

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
ولی بزاری اجرا میوفته ب دست و پا

اره حسابشو میرسم 

ولی نمیخام باش زندگی کنم 

بدم میاد ازش 

نمیدونم چه حس بدیه که مادرشوهر و خاهرشوهر و زنای بیوه اطراف شوهرت بشن رقیبت و چنان تسلطی روی شوهرت داشته باشن که نتونی هیچ کاری کنی 

انگار هوو داشته باشی 

تازه هوو بهتره میتونی باهاش رقابت کنی یا بجنگی

اما من چی جای مادرشو پر کنم؟ یا خاهرش ؟ منم مثل اونا شروع کنم به غیبت و دوبه هم زنی 

نمیتونم...

[QUOTE=361672146]اره روزای خوب میان مطمعنم بی دلیل نبوده این اتفاقا هم خوشحالم هم عصبی از مظلومیت ...

سپردمشون به خدا 

نمیدونم چیکار کنم ازین حال و حس خارج بشم

انگار دیگه به اخر خط رسیدم

سپردمشون به خدا نمیدونم چیکار کنم ازین حال و حس خارج بشمانگار دیگه به اخر خط رسیدم

دکرش باید بگذره عجله نکن درداشو باید بکشی بعد خوب میشی فعلا کاری نمیشه کرد جز عبادت و وقت گذروندن با عزیزانت

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
اره حسابشو میرسم ولی نمیخام باش زندگی کنم بدم میاد ازش نمیدونم چه حس بدیه که مادرشوهر و خاهرشوهر و ز ...

مادرشوهر خواهر شوهر منم همینن ب خدا  من سر جهیزیه م ماشین ظرفشویی داشتم ببین مادرشوهرش خودشو کشت با قسط قرض رفت خرید من عاشق یخچال ساید بودم ولی چون یخچال ب عهده شوهرم بود ساده خرید سریع رف ساید گرف ب پسر خودش کمک نکرد من لباسی میخرم کفشی میگیرم وسیله خونه ای میگیرم این دوتا میمیرن از حسادت  مبل ب عهده شوهرم بود خریذش رفتیم بگیریم مادر شوهرم گف منم میام ما رفتیم بعیانه دادیم تو ماشین شوهرم پیاده شد ی لحظه نمیتونست از حرص خودش نگه داره گف من راضی نبودم ب این وصلت به این ک پسر طفلکم چندتا تیکه بخره منم گفتم دلت می‌سوخت ارث پدریتو ک گرفتی کمکش میکردی نه اینک بدی وسیله برای خودت خیلی عوضین خواهر شوهرم منو میبینه از حسادت گریه میکنخ

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار