2777
2789
عنوان

داره حالم از درس بهم میخوره و ب متاهل شدن فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 71 پست
مرسی عزیزم ارزومه با دوس پسرم ازدواج کنم ولی نمیشع

قربووونت

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینه اتفاقا وضع زندگیشون افتضاهه ک به من این حرفو زدنمرسی بابت انگیزه عزیزم

خب دیگه خودت بهتر متوجه شدی اونا حسادت میکنن دوس ندارن یکی بالاتر از خودشون ببینن. ایشالا که موفق باشی و رتبه خوبی کسب کنی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
مجردی خواندن راحت تره بعدم هر مردی کنارنمیاد خودتم کارت سخت تره باید ناهارشام بزاری خونه تمیزکنی شب ...

موافقم

کاش قدر بدونم و دوباره از سر بگیرم درسو

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
خب دیگه خودت بهتر متوجه شدی اونا حسادت میکنن دوس ندارن یکی بالاتر از خودشون ببینن. ایشالا که موفق با ...

مرسی عزیزممم

چقد زیبا حرف میزنی شما 

بهترینا بیای شما

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
حس میکنم شوهر میکردم الان کلی ب خودم میرسیدم اونم خوشش میوند منت پدر هم نمی‌کشیدم برا ی قرون دو هزار

میدونی من متاهل دارم اشک میریزم که درس نخوندم و شوهر کردم الان یه آدم بی پناهم

یه بیچاره ک نمیتونه مستقل شه

اره واقعا حرف درستی زدین نباید میگفتم گزاشتم تو بوق و کرنا

‌ مافیای  یه جمله دارن که میگه:  هیچوقت شکار نمیشه دهنت رو  نگه دار، بذار موفقیتت حرف بزنه!

با آدمای خوش انرژی و هدفمند معاشرت کن تا انگیزه بگیری 

میدونی من متاهل دارم اشک میریزم که درس نخوندم و شوهر کردم الان یه آدم بی پناهمیه بیچاره ک نمیتونه مس ...

بگردم اخه🥲

درستو بخون عزیزم عاقل باش یتو روخدا

چشم چشم 

از فردا میخونم حتمت

‌ مافیای یه جمله دارن که میگه: هیچوقت شکار نمیشه دهنت رو نگه دار، بذار موفقیتت حرف بزنه!با آدمای ...

حرف کاملا درستیه واقعا👌🏻

اگه ذهنیتت از زندگی مشترک و مسئولیت هاش اینه واقعا زوده بخوای ازدواج کنی

زنانگی کردن بیشتر از هرچیزی برام لذت داره 

مردا هم همین براشون کافیه مطمعن باش هیچ مردی از زنش ک زیادی ب خودش میرسه بدش نمیاد و تازه ارج و قرب هم براش قائله 

ب سایر جوانب متاهلی هم فکر کردم و اتفاقا ادم زندگی جم کنی ام 

ولی ب درس علاقه انچنانی ندارم صرفا واس نجات دادن خودم از خونه پدری میخونم  و اینکه ی لول برم بالا تر  شایدم شغل پیدا کردم همین 

2810