2777
2789

همش فکر میکنم اگ ازدواج میکردم دغدغم کمتر بود 

من اینهمه خرج کردم چندین ملیون کتاب و مشاوره و چندین ماه بکوب خوندن و ..

حالا س روزه کللللا ولش کردم

بشدت نا امید شدم و شل کردم .دقیقا جایی ک وقتش نیس شل کنم وگرنه همه چیو از دست میدم 

البتع تاثیر اطرافیانم هس دو س روزه هی فامیل مزخرف و گدا گدوله ی پدری میان خونمون میگن تا کی میخوای درس بخونی ی لیسانس گرفتی بسه

حرفه اینام بلد نیستم علاقه هم ندارم ولی درسم خوبه 

درکل میدونم ادامه دادنش ب نفعمه لاقل محیط بهتری میرم دوباره 

اما نا امیدی داره منو میخوره

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

حس میکنم شوهر میکردم الان کلی ب خودم میرسیدم اونم خوشش میوند

منت پدر هم نمی‌کشیدم برا ی قرون دو هزار 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاهل بشی خیلی آروم و ریلکستره زندگی دغدغه ای نداری ولی افسردگی در کمینه و نمیذاره از ارامشت لذت ببری

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 

دقیقاااا مث خودت فک میکنم و رفتار ذقیقا ها...نمیدونم چمه..چ مرگمه...میدونم این راهمه و‌بس..ولی آدم نمیشم..چرااا...افسردگی کشتنم..استرس..ترس‌..اضطراب..وایی طلسم ...من پشت کنکوری ام...خیلییی خرج کردم.. عذاب وجدان دارک...هوشم عالیه..ولی زود خسته میشم...ی وضعی..میگن کاش شوهر میگردم بت بکنم

ازدواج میکردی دغدغت چندین برابر بود

بعد چرا فکر میکنی با متاهل شدن دیگه درس حذف میشه

اونموقع هم باید شوهرداری و خونه داری کنی

هم به درس و دانشگاه برسی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
حس میکنم شوهر میکردم الان کلی ب خودم میرسیدم اونم خوشش میوند منت پدر هم نمی‌کشیدم برا ی قرون دو هزار

شوهرا هم پول مفت نميدن ب ادم بايد صدبرابر منت بكشي

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل بشی خیلی آروم و ریلکستره زندگی دغدغه ای نداری ولی افسردگی در کمینه و نمیذاره از ارامشت لذت ببر ...

اخه چرا

حس میکنم شوهر میکردم الان کلی ب خودم میرسیدم اونم خوشش میوند منت پدر هم نمی‌کشیدم برا ی قرون دو هزار

همین الان داشتم با دختری که درسو ول کرده بود و ازدواج کرده بود و داشت زجر می‌کشید حرف میزدم و می‌گفت کاش درسمو میخوندم تو شوهر نمیدن برات بخدا 

2810