2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم های گل بنظرتون به موهام آسیب رسیده پس چرا تاقط کردم خوب نشد البته نهایتن. ۶ یا ۷ باربیشترنزدم وقتی دیدم میریزه موهام انداختم اشغال

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
فعلن خودم مریضم سنگ کلیه مو دارم درمان میکنم فعلن تازه ازعمل گذاشتن فنراومدم😭فعلن دکتر نمیتونم برم ...

با یبار نباید انقدر اثر بذاره

شاید از چیز دیگس

برا مامان شدنم ی صلوات میفرستین❤️ممنون میشم😍
میدونم خیلی اشتباه محض کرذم اخه پس وقتی قط کردم چرا ریزش م قط نشد

زدی پدر مو رو در آوردی انتظار داری ریزش قطع بشه آخه که نرم کننده لباس و میزنه به موهاش قرص بیوتی بخر دو دوره بخور ریزش و قطع میکنه

کلا عطر مو خودش چه کوفتیه ک بهش نرم کننده لباسم اضافه کردی موهاتو داغون کردی

دقیقا هم نرم کننده مو اضافه کردم هم نرم کننده لباس و هم آب وعطر مو یاخدااااااا چیکارکردم اخه نمیدونم چیکاردکترنمیتونم فعلن دراستراحتم برا سنگ کلیه ام تاازه ازبیمارستان اومد سنگ کلیه ام دردشدید داره و نمیوفتع درگیرم

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
زدی پدر مو رو در آوردی انتظار داری ریزش قطع بشه آخه که نرم کننده لباس و میزنه به موهاش قرص بیوتی بخر ...

چشممم یه دنیاممنونم اونو میخرم یه غلطی کردم ومث س... پشبمونم 

با یبار نباید انقدر اثر بذارهشاید از چیز دیگس

ن ۷,باراینا زدم دیگ ترسیدم انداختم اشغال

نمیدونم چرا دلم به موهات میسوزه 🥺

منم خیلی داغونم خیلی ظلم کردم ب موهام😭😭😭😭

چشم ...بنظرتون چی ب سرموهام اومد

چی بگم عزیزم. باید بهش برسی منم یه مدت مرتب میرفتم استخر حدود یک سال. ریزش موی شدید گرفتم دیگه نرفتم

رفتم عطاری قطره رزماری و چندتا چیز دیگه بهم داد مصرف کردم کم کم بهتر شد و ریزشش قطع شد

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
شاید ریزشت بخاطر همین هست

عع یعنی میتونه ربط داشته باشه ؟سنگ کلیه دارم یه هفته اس ازعمل گذاشتن دابل جی اومدم گفتن اگ نیوفته ایتسری سنگ شکنی میکنن ازیطرف سنگ بع روده هام زدع معدم ۷ماه قرص معده اعصاب روده میخوردم

2810