2777
2789

نامزدی همیشه بغل هم حتی تو یه تشک میخابیدیم ب مامانش میگفت برای ما یه تشک بده  الان دو ماه عروسی کردیم چند روز پیش دزد سه تا ماشین از کوچشون دزدیده بود منم چون شبا کار هامو انجام میدادم گفتم من حواسم هست تا وقتی بخابم خلاصه  دو سه بار بیشتر رو تخت نخوابید تا من کار هامو انجام بدم میرم میبینم خااابش گرفته ساعت 12 از سرکار میاد امشب رفت تشکشو آورد پهن کرد ب شوخی گفتم من کجا بخوابم گفت رو تخت اومدم رو تخت خوابیدم بعد دلم نیومد رفتم پیشش خاستم دراز بکشم گفت مثل دیشب بد خوابم نکن بزار بخابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا کاراتو‌از صبح انجام‌نمیدی که وقتی شوهرت اومد پیشش باشی

مگه مامانش می‌زاره ؟؟ دیشب شوهرم از سرکار اومد شامشو خرد برادر شوهرم مادر شوهرم اینجا بودن بعد رفت گرفت اتاق خابید اینا تا یک ساعت بعدش نمی‌رفتن

کاراتو بزار برا صبح باهم وقت بگذرونید و بخوابید اینکه اون خستس و میخوابه شما بعد یکی دوساعت میری بغل ...

آخه از سرکار هم میاد کلا تو گوشی فیلم نگاه می‌کنه منم فیلم های اکشن دوست ندارم نگاه می‌کنه همون طوری گوشی ب دست خوابش میبره

عجبببب 

تازه ۲ماهه ازدواج کردبن تازه عروس دومادین یعنی چی ک جدا بخابین؟؟اصلااااااا ب هیج عنوان حتی یشب هم جاتو ازش جدا نکننننن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2810