2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره شبا پیشش بخابم چرا 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 19 پست
عجبببب تازه ۲ماهه ازدواج کردبن تازه عروس دومادین یعنی چی ک جدا بخابین؟؟اصلااااااا ب هیج عنوان حتی یش ...

آخه خب اون گرفت خابید منم ناراحت شدم اومدم رو تخت ب آدم بر میخوره واقعا

آخه از سرکار هم میاد کلا تو گوشی فیلم نگاه می‌کنه منم فیلم های اکشن دوست ندارم نگاه می‌کنه همون طوری ...

منم شوهرم دیر میاد همون  کنار هم دراز میکشیم هر کی گوشیشو میبینه بعد خاموش میکنیم میخوابیم گاهی هم فیلم میبینیم باهم 

شوهر منم دوس نداره بعد اینکه خوابید بیدارش کنم میگ بزار خوابم سنگین بشه بعدش از بغلم برو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم دیر میاد همون کنار هم دراز میکشیم هر کی گوشیشو میبینه بعد خاموش میکنیم میخوابیم گاهی هم ف ...

ما هم دقیقا تو نامزدی همین بودیم ۵ سال البته نامزد بودیم ۲ سال اول خیلی باهم بودیم طوری که یه شب همو نمی دیدیم میومد دنبالم بعدش بابام دیگه نزاشت زیاد همو ببینیم حتی یه شب زنک زد گفت بدون تو خوابمممم نمیبره حس میکنم از اون وقت این طوری شد

ما هم دقیقا تو نامزدی همین بودیم ۵ سال البته نامزد بودیم ۲ سال اول خیلی باهم بودیم طوری که یه شب همو ...

چقدر نامزدیت طولانی شده 

ب هر حال نزار عادی بشه جدا خوابیدن بگو باشه هرجا میخوابی بیا باهم بخوابیم ک بعدش بیدارت نکنم حالا بعضی روزام مهمون اینا داشتی دیگ بغل نکن ک خوابش بپره حساس بشه یواشکی برو کنارش جات بخواب 

بعد بچه دار شدن ی دوره جدایی میوفته حفظ کن کنار هم خوابیدنو