2777
2789
عنوان

قراره خواهرشوهرم بشه بچمون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 66 پست
اه چه پدر بیشعوری نباید قبول میکردی .منم میدونم شوهرم قصد داره پس خونرو ببره بالاخونه ی مادرش منم می ...

بخدا جدا نمیشین. فقط میتر سونتت اونجوری سکه میدونی دونه ی چنده ؟؟اگ زندگیتو دوس داری نزار ب اونجا ها برسه با نرمی متقاعده اش کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واس همین درک نداری خواهر شوهر همینجوریشم رو مخه بیاد پیشت بمونه ک آسایش نمیمونه

بابا اون فقط یه بچس بچه میفهمی من درسته مجردم ولی پسر دخترداییم هروز پیش منه از بچگی من بزرگش کردم اونم پدر ومادر و خاله و عمه و عمو و مادربزرگ وپدربزرگ دارع ولی همش پیشه منه من هیچ مشکلی نداره الان۲هفتس که خونمه من هیچ مشکلی ندارم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بابا اون فقط یه بچس بچه میفهمی من درسته مجردم ولی پسر دخترداییم هروز پیش منه از بچگی من بزرگش کردم ا ...

ذات زن حساسه وقتی شوهر داری دوس داری درست توجه کنه الان من وقتی از شوهر دچارکمبودم به بچه هم توجه کنه حساس میشم

ذات زن حساسه وقتی شوهر داری دوس داری درست توجه کنه الان من وقتی از شوهر دچارکمبودم به بچه هم توجه کن ...

درسته حق داری میدونم چی میگی قرار نیست که من حتما متاهل باشم درکتون کنم با اینکه مجردم خوب درکتون میکنم بخدا

درسته حق داری میدونم چی میگی قرار نیست که من حتما متاهل باشم درکتون کنم با اینکه مجردم خوب درکتون می ...

نه ببین منم مجرد بودم رابطه ی شوهرمو میدم با خواهرش خیلیم کیف میکردم اصلا یک صدم هم فک نمیکردم بعدا برام عذاب بشه

‌اصلا دختر دایی تو ربطی به خواهرشوهر من نداره چیو به چی ربط میدی

درسته ربطی نداره ولی بخدا زندگی منم اونقدر که فکر میکنی خوب نیست۲هفتس از کارو کاسبی افتادم به خاطر این بچه 

نه ببین منم مجرد بودم رابطه ی شوهرمو میدم با خواهرش خیلیم کیف میکردم اصلا یک صدم هم فک نمیکردم بعدا ...

درسته حق داری میدونم که اصلا حرفای من ربطی به حرفای شما نداره ولی خب منم یه جورایی مثل شمام یه بچه شده رسما بچم 

چی نیست بدبخت شدم تمام بدبختیاشون افتاد گردن ما

نگو اینجوری ... 

من ۱۶ سالگی یتیم شدم . همیشه دوست داشتم یکی از دوتا داداش های بزرگترم برام جای پدرمو پر کنند .‌یه کم برام مثل پشتوانه باشن، مثل تکیه گاه ، یه خورده کم مثل بابا ..‌‌ ولی نبودن هیچ وقت ....

هنوز که هنوزه حسرت پدر داشتن تو دلمه . 

اون طفل معصوم که فقط ۷ سالشه و یتیم شده .

چه عیبی داره داداشش یه کم غم یتیمی رو براش کمرنگ کنه.

منم متاسفانه شرایط خواهر شوهر شما رو داشتم. چند سالی دوران مجردیم خونه ی زن داداشم موندم، رسما عذاب قبر بهم داد، کاش هیچ وقت قبول نمیکرد که باهاشون بمونم. سه سالی که خونه ش بودم بدترین ضربات روحی رو خوردم

2810