2777
2789

خانما دوسال پیش بخاطر بحث شوهرم با خانواده خواهرم قطع رابطه شدیم. ناگفته نماند ک همسرم مقصر بود. ولی خب اوناهم زیاد حرف زدن و ما گردن کج کردیم. من ک واقعا هیچ کجای این بحث نبودم.

این دوساله اکثر جاها بخاطر حضور اونا نرفتم. حتی خونه بابام روز سال تحویل نرفتم ک اونا راحت باشن. روزای بعدش میرفتم

حالا یکی دیگ از شوهرخواهرام چشمشو عمل کرده بود خیلی ب گردنمون حق داشت. من یک هفته صبرکردم اونا برن ک بعد ما بریم یوقت یهو بهم نخوریم.

و خلاصه دیشب ک جمعه بود رفتیم.

تا رسیدیم شاید ی ربع هم نشد باورکنین من حتی آب یا چای هم‌ نخورده بودم. دوتا مرغ برده بودیم همراهمون.

خلاصه ی ربع نشده بود دخترخواهرم بهم گفت خاله اینا پیام دادن ک میخایم بیایم! )اون خواهرم ک من باهاش قهرم(

من بهش گفتم بهشون بگو ما اینجاییم دیدم انگار دوس نداشت بگه

راستش دلم میخاست آشتی کنیم. گفتم بمونم دیگ بدتر از بحث دوسال پیش ک نمیشد

حالا اگر میفهمیدن ماهستیم و میومدن هم ک دیگ اطلاع داشتن

بعد دوسه دقیقه دیدم باز دخترخواهرم صدام زد گفت خاله اینا گفتن حرکت کردیم!! خیلی دلم شکست. واضحا داشت بهم میگفت ک شما برید. بخدا حتی اب هم هنوز نخورده بودم. 

پاشدیم ک بریم. دیدم خواهرم و دخترش خییییلی سرد تعارف زدن ک اگ شوهرت میخاد بره. تو میخای بمون

من ک دل خوشی از شوهرم ندارم ولی چطور میشه خب. بعد ۲۰ تومن پول شوهرمو ندادن هنوز

الان دلم داره میترکه از غصه

از دیشب ی زنگ بهم نزد ک ببخشید این همه اومدی ده دقیقه هم نموندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خواهرت فکر کرده شما ناراضین و میخواسته معذب نشی 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

حتما ترسیدن دوباره دعوا بشه اما بگم بخاطر شوهرت با خانوادت قطع ارتباط نکن. کارشون هم اصلا توجیه نداره . با ناراحت کردن خودت رفتار اونا درست نمیشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
خب به اون یکی خواهر میگفتن اینا اینجان تا اونا نیان

اره اینم حرفیه

باز حداقل یه تلاشی نکرده اشتیشون بده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2810