به نظرتون من باید چیکار کنم با ادمی که زود عصبانی میشه داد میزنه سرت بعدش که یکم میگذره پشیمون میشه معذرت میخواد هرر دفعه این حرکتو تکرار میکنه و من گذشت میکنم ولی دیگه خسته شدم از این رفتارش و الان باهاش قهرم
شما بودین چیکار میکردین که ریشه ای این قضیه درست شه ؟قهر طولانی یا چی؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وضعيت خرج هاي زندگي سخته مردامون سخت كار ميكنن نميصرفه همه چي گرون شده بخاد نخاد عصابا بهم ميريزه اي ...
من بخدا باهاش کل کل نمیکنم حتی وقتی اینجوری میکنه سکوت میکنم نگاهش هم نمیکنم موقع ادن رفتا ولی توقع داره وقتی معذرت خواهی میکنه همه جیو فراموش کنم ولی مگه میشه اخه
من بخدا باهاش کل کل نمیکنم حتی وقتی اینجوری میکنه سکوت میکنم نگاهش هم نمیکنم موقع ادن رفتا ولی توقع ...
فراموش نكن اما بروش نيار خوب باش باهاش منم مث تو بودم دقبقا همين ىلي معذرت خواهي هم نميكرد با كاراش ميفهميدم پشيمونه و بروش نمي اوردم ديگه الان انجام نميده
چاکرم😂😐منم همینم عقده اییییی بدیم ته دلم باهاش صاف نمیشه همش میاد تو ذهنم مثلا موقعی خوابه میوفته ...
یعنی تک تک کلمه هات انگار از دل من میاد بیرون دختر جقد خوب میگی واقعا هم خیلییییی نفهم تر این حرفاس که بدونه هر دفعه چقدر دلمو میشکنه ..باورت میشه به ظاهر مبیخشم ولی تا چند مدت بعد هنوز تو دلمه