2777
2789

به نظرتون من باید چیکار کنم با ادمی که زود عصبانی میشه داد میزنه سرت بعدش که یکم میگذره پشیمون میشه معذرت میخواد هرر دفعه این حرکتو تکرار میکنه و من گذشت میکنم ولی دیگه خسته شدم از این رفتارش و الان باهاش قهرم 

شما بودین چیکار میکردین که ریشه ای این قضیه درست شه ؟قهر طولانی یا چی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه بعد که داد زد سرت توام واسا جلوش سرش داد بزن تا بفهمه چقد حرکتش زشته فکر میکنه حالا مثلا کارش خیلی شاخه

بازم بهش تذکر بده درست نشد همین کار کن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
چقد شوهرا مودی ان جدیدا

پرنسسعلی شدن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

خب شاید نمیتونه اعصاب خودشو کنترل کنه و وقتی حالتش نرمال میشه معذرت خواهی میکنه

یه کم بیشتر بهش توجه کن و کمتر برو رو اعصابش

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

پرنسسعلی شدن

پرنسسا باید ناز کنن ما ناز بکشیم

مودی بودنو کجای دلمون بزارییییگ🥶

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
پرنسسا باید ناز کنن ما ناز بکشیممودی بودنو کجای دلمون بزارییییگ🥶

😂بی اهمیتی

2810