2777
2789
عنوان

این رفتاراش خستم کرده متاهلا بیاین راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 92 پست
چجوری بهتر شد چیکار کردین؟ما ۱ ساله ازدواج کردیم

هوووف‌داستان داره طووولانی 

خلاصش میشه اینکه تا پای طلاق رفتیم و الان برگشتیم🫡

محبت کن

تو دلش چیزی نیست قطعا وقتی سریع معذرت خواهی میکنه.فقط جوشیه. با محبت وابسته اش کن و اخلاقش مثل خودت کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوووف‌داستان داره طووولانی خلاصش میشه اینکه تا پای طلاق رفتیم و الان برگشتیم🫡محبت کنتو دلش چیزی نیس ...

شاید اینم باید یه بار واقعا بترسه تا درست شه

سعی میکنم محبت کنم باهاش خیلی راه میام ولی خب یکمم رفتاراشو نمیتونم فراموش کنم شاید بخاطر اینه اگه دلمو صاف کنم باهاش و واقعا محبت کنم بهتر بشه

شاید اینم باید یه بار واقعا بترسه تا درست شهسعی میکنم محبت کنم باهاش خیلی راه میام ولی خب یکمم رفتار ...

من دلم صاف بود و واقعی محبت کردم

تاپیک هام هست دیگه نمیخوام مفصل بگم.انقدددر می پرستیدمش‌که فکر کرد هر کاری کنه میمونم و خیانت کرد

درسته وقتی گفتم طلاق شوک بزرگی‌شد براش و تغییر کرد.اما منم متلاشی شدم...ماه آخر بارداریم هم بود...بدترین روزا رو گذروندم🥺

حرف زدم باهاش قهر کردم بازم ادم نشده ولی قهرم زیاد طولانی نبوده به نظرتون طولانی کنم درست میشه

بله

ولی قهر نه قهر رو اهمیت نمیدن مردا ده سالم قهر باشی با خودش میگه یا منت میکشم درست میشه یا بزار قهر بمونه تا خودش بیاد

باید بی تفاوت و سرد باشی

یعنی حرف بزنی

اما علاقه نشون ندی

ذوق نکنی

مثلا گفت بریم بیرون 

بگو سر درد بدی دارم فردا پس فردا بریم

یا مثلا داری نهار میخوری یه هو پاشو بگو سیر شدم

میرم سریالم رو ببینم تو راحت غذاتو بخور

زود شب بخیر نرمال بگو برو بخواب

به کاراش اصلا گیر نده

به خدا من با این بی محلی و سردی شوهرمو ادم کردم

گوش شیطون کر

من دلم صاف بود و واقعی محبت کردمتاپیک هام هست دیگه نمیخوام مفصل بگم.انقدددر می پرستیدمش‌که فکر کرد ه ...

الهی عزیزم چقدر سختی کشیدی🥺میفهمم چقدر سخت بوده باز خداروشکر که الان همه چیز خوبه ایشالله همیشه خوش باشین باهم

الهی عزیزم چقدر سختی کشیدی🥺میفهمم چقدر سخت بوده باز خداروشکر که الان همه چیز خوبه ایشالله همیشه خوش ...

الحمدلله راضیم به رضای خدا

شاید برای اینکه به امروز برسم باید اونجا میشکستم و نابود میشدم

فقط ای کاش میشد یه تیکه از مغز رو انداخت دور

روزی نیست که به اون اتفاق ها فکر‌نکنم

بلهولی قهر نه قهر رو اهمیت نمیدن مردا ده سالم قهر باشی با خودش میگه یا منت میکشم درست میشه یا بزار ق ...

چقدر خوب توضیح دادین واقعا ممنون مثلا من قهر میکنم اصلا باهاش حرف نمیزنم بهش نگاه نمیکنم باهاش غذا نمیخورم پس این مدلی نباید قهر کنم باید سرد باشم فقط سعی میکنم اینجوری باشم این سری 

الحمدلله راضیم به رضای خداشاید برای اینکه به امروز برسم باید اونجا میشکستم و نابود میشدمفقط ای کاش م ...

عزیزم واقعا میفهمم چی میگی ادم نمیتونه بعضی جیزارو هضم کنه اما گاهی ادم باید گذشت کنه وگرنه نمیشه زندگی کرد

چقدر خوب توضیح دادین واقعا ممنون مثلا من قهر میکنم اصلا باهاش حرف نمیزنم بهش نگاه نمیکنم باهاش غذا ن ...

اره عزیزم

اینجوری نمیتونه دست پیش بگیره

میمونه سر چند راهی

مجبور میشه دنبال این باشه که تورو مثل قبل کنه که بهش توجه کنی

ولی جون قهر نکردی نمیتونه الکی ادای توبه بده

میبینه تو رفتارت فرق کرده واقعا و اون برات مهم نیس

دست و پا میزنه برات بعدش

چهارشنبه شب شوهرم گفت حاضر شو بعد کار بیام دنبالت بریم دور بزنیم

قبلا میگفتم بریم اخ جون!

اونشب گفتم موهام خیسه سرما میخورم 

باشه یه وقت دیگه میریم

دیدم جمعه میگه حاضر شو ببرمت جاهای خوشگل

گفتم حالا چرا یه هویی ؟ گفت اونشبم محل ندادی بریم بیرون دلم باهات بیرون رفتن خواست! 

وسط همه این کارا که میکنم یه هو یه محبت ریز میکنم

که کلا بیشتر گیج بشه!

مثلا چندین ماهه نگفتم چقدر دوسش دارم یا زیبا شده از ارایشگاه اومده

اونروز بعد ۳ ماه یه گفتم چقدر خوشگلتر شدی!

گفت الکی میگی (مثل بچه ها مظلومانه)

گفتم نه راست میگم

گفت اخه چند وقته عوض شدی☹️

منم توی دلم گفتم اهان حقته حالا عذاب بکش

حالا یه کمم تو بیفت دنبالم پیگیر باش

حسرت جملات خوب رو بکش

حسرت محل گذاشتنم رو بکش!👌🏻

اره عزیزماینجوری نمیتونه دست پیش بگیرهمیمونه سر چند راهیمجبور میشه دنبال این باشه که تورو مثل قبل کن ...

عزیزممم ماشالله چقدر عاقل و با درایت هستین کیف کردم بخدا کاش یکمم من اینجوری بودم🥲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولی خیلی خیلی استفاده کردم از حرفاتون راست میگین باید گیجش کنم چند جا بی محلی یهو یه محبت کوتاه چند دقتیه خیلی باهم بحث داریم اخه همش قهر همش اشتی

2810