2777
2789
عنوان

جن زدگی یا بدخابی ترخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 70 پست
جن زدگی وجود داره ولی اینا علائمش نیست برا یه بچه خیلی زوده که از حالا وارد مشکلات بشهگفتی چن سالشه؟

۸ سالشه من میگم شاید جنی چیزی باشه ک تو خاب اذیتش میکنه بنظرتون امکان داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۸ سالشه من میگم شاید جنی چیزی باشه ک تو خاب اذیتش میکنه بنظرتون امکان داره

اخه عزیزم خودت فک کن بهش محبت کنید 

تا حالا نشده با استرس بخابی ؟ کیفیت خواب اون شبت چطور بوده ؟ 

فک کن یه بچه هر شبببب با استرس بخابه 

جن که فقط تو خواب نیست مگه میشه فقط بیاد تو خوابت اونم هرازگاهی؟ بهش محبت کنید و نذارید از لحاظ روحی کمبودی داشته باشه حتی المکان شبها کنار خودتون بخوابونید و نوازشش کنید 

وقتی بیدار میشه فوری نپر جلوش بگو جن دیدی ؟ 

اینو سرش میکنی هر لحظه منتظری جن هستی اون بچه هم میره تو ضمیر ناخوداگاهش

اخه عزیزم خودت فک کن بهش محبت کنید تا حالا نشده با استرس بخابی ؟ کیفیت خواب اون شبت چطور بوده ؟ فک ک ...

اره با استرس که هست میدونم.بخاطر دوری مادرش غصه میخوره. درست میگین شما. خیلی ازتون ممنونم اینهمه وقت گذاشتین منو راهنمایی کردین .الهی خیر دنیا و اخرت رو ببینین گلم ممنون از نگرانی درم اوردین 

بدنشون سرد میشهصداشون عوض میشهگاهی دچار فلج موقت مثلا چن دیقه یا پن ساعت میشندیگه بگم برات تشنج میکن ...

وای چقدر بده خدانکنه.

عزیزم جن چطوری وارد بدنشون میشه؟ وارد بدن هر فردی ک خاستن میتونن بشن؟ از کجا و چطوری 

خداروشکر اینطوری نیست فقط کابوسای شبانه

منکه بهت میگم عزیزم این که گفتی جن زدگی نیست و واکنشی که نشون داده طبیعیه برا سنش 

شما فک کن بهت بگن قراره از یه هفته دیگه باید بری تو یه روستای دور افتاده و خانوادتو دیگه تبینیعیچ وقت 

الان برای اون بچه هم همینجوره این دوری از مادرش براش عین همینه چون بچس ظرفیتش همینه 

وای چقدر بده خدانکنه.عزیزم جن چطوری وارد بدنشون میشه؟ وارد بدن هر فردی ک خاستن میتونن بشن؟ از کجا و ...

خب فرق داره عزیزم هر کس یجور گاهی ام خودمون پاشونو به زندگیمون باز میکنیم اجازه میدیم دخل و تصرف داشته باشن 

جن که یه نوع نیست چندین نوع مختلف داره

خب فرق داره عزیزم هر کس یجور گاهی ام خودمون پاشونو به زندگیمون باز میکنیم اجازه میدیم دخل و تصرف داش ...

بنظرت اگه دعا گرفته باشیم میتونه وارد زندگی همون فرد بشه؟ مثلا مریض بوده دعا گرفتیم برای شفاش

2810