2777
2789
عنوان

داریم فقیرتر میشیم😐😐😐😐

151 بازدید | 6 پست

شغل همسرم ازاده درامدشم خوب بود بد نبود میرسیدیم در حد توانم به بقیه کمک میکردیم

اومدیم یه شغل جدید راه اندازی کردیم درامدم ازش داریم

ولی خیلی خیلی به صفر رسیدیم😐نمیدونم حس میکنم اصلا برامون خوب نبود ولی پیش شوهرم نمیگم ناامید بشه حتی کرایه مغازمونم هنو ندادیم

که در صورتی قبلش اصلا اینطوری نبود 

گفتم درامدمون خیلی خوب میشه یه زندگی خوبی درست میکنیم ولی نشد که نشد😕تازه شوهرم هنوزم میگه اگه این خوب بود دومیو باز افتتاح میکنیم

گفتم  ابدا واقعا خسته شدم قبلا یه پس اندازی داشتم به یه چیزی میرسیدم اصلا هیچی هیچی مجبوریم اکثر اوقات از کارت من بکشیم که دیگه منم صفر شدم😕💔

💍♥️

طوری قدم برندارید که خشتکتون پاره بشه....ببخشید🥲

همش تقصیر شوهرمه مثلا میگه یکاریو ۲سال دیگه استارتشو بزنیم

یهو فرداش تا رفته دنبال وام و فروش یه سری چیزا و استارت زده اینقدم بهش فشار میاداااا

هنو جای یکیش خوب نشده میخواد باز بره سمتش عصبی شدم بخدا

💍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تازه شروع کردین طبیعیه انشالله رونق میگیره

ببین درامد داریم نکه نداریم ولی قبلا با همون شغل ازاده خیلی همچی رو روال بود

الان حتی اون ازاده رو هست این یکیو هم هست

به صفر رسیدیم

💍♥️

همش تقصیر شوهرمه مثلا میگه یکاریو ۲سال دیگه استارتشو بزنیمیهو فرداش تا رفته دنبال وام و فروش یه سری ...

عزیزم شوهر منم این مدلیه و درکت میکنم شدیددد.  کلی خرابکاری کرده تا الان.ولی دیگه اجازه ندادمش و حق نداره بدون مشورت با من قدمی برداره. وگرنه سگ میشم زندگی رو بهش زهر میکنم.‌چون در نهایت سختی و فشار و مدیریت مالیش کردن زن بدبخته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم شوهر منم این مدلیه و درکت میکنم شدیددد. کلی خرابکاری کرده تا الان.ولی دیگه اجازه ندادمش و حق ...

گردن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎