2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمون بود ولی جفتمون یادمون رفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
انشالله حل میشه مشکلتون

بهش بگو

بگو این مدل انگشتر رو پسندیدم

شاید واقعا حواسش نبوده خب

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
الهی پایدار و خوشبخت باشید..واقعا فکر و خیال اینقدر زیاد شده که نگو...بهش فشار نیار خدایی توقع طلا ت ...

اره واقعا یهویی خیلی گرون شد 

شایدم ب خاطر گرونی چی بگم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگوبگو این مدل انگشتر رو پسندیدمشاید واقعا حواسش نبوده خب

اخلاقای خاص داره خودم بگم شاید ناراحت شه 

مثلا میگه من خودم مگه نمی‌فهمم یا میگه یکم حالا مراعات میکردی ب روم نمیاوردی

یره زرنگ تشریف داره  تا کاری و نخواد انجام نمیده 

حواسشم نباشه ی کاری میکنه ک بگه حواسم بوده حالا تو مراعات منو بکن میدونی چی میگم😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
حالا تا فردا خدا بزرگه..در توانش هست بگیره؟با توجه به دخل و خرج میگم

در حد مثلا 10 تومن آره صد در صد

بد ب دلت راه نده زندگیا مشکل شدن گرفتاریم همه

اره خدایی قبول دارم 

دیگه هیچی مثل قبل نیست 

فشار زندگی زیاده مخصوصا با بچه

اخلاقای خاص داره خودم بگم شاید ناراحت شه مثلا میگه من خودم مگه نمی‌فهمم یا میگه یکم حالا مراعات میکر ...

اره دست پیش رو میگیره پس نیفته

مهم اینه که تو از این حرفاش ناراحت نشی

مثلا بگی این انگشتر رو میخوام در آخر برات می‌خره یا نه؟ یعنی دست پیش رو گرفت یا ناراحت شد یا هرچی. آخرش می‌خره یا نه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره دست پیش رو میگیره پس نیفتهمهم اینه که تو از این حرفاش ناراحت نشیمثلا بگی این انگشتر رو میخوام در ...

گآهی میخره ولی خب با یکم اخم و تخم  

گاهی نمیخره عمدا حتی اگه پولش و داشته باشه 

فقط سر اینکه فک میکنه میخوام بندازمش تو فشار یا مراعات و نمیکنم مثلا

گآهی میخره ولی خب با یکم اخم و تخم گاهی نمیخره عمدا حتی اگه پولش و داشته باشه فقط سر اینکه فک میکنه ...

خب یکم غیر مستقیم با شوخی و اینا بگو

بگو مثلا این سالگرد مثل بقیه سالها بهم نچسبید

بعد بگهدچرا و اینا

بگو خب کادوی همیشگی رو نگرفتم

یعنی میگم به ناراحتی نرسون اما بگو. یک تیر توی تاریکی دیگه😂

شما باشی پیام میدی؟

هیچ کس حق نداره به آدم دیگه آسیب فیزیکی وارد کنه. به خصوص که یک جنس از دیگری در قدرت بدنی ضعیف تره. گلوت رو گرفته که چیو ثابت کنه؟

پزشکی قانونی رفتی؟؟ نمیگم طلاق بگیر. اما اگه یک روزی این تصمیم رو گرفتی دستت باز باشه

هیچ کس حق نداره به آدم دیگه آسیب فیزیکی وارد کنه. به خصوص که یک جنس از دیگری در قدرت بدنی ضعیف تره. ...

نه 

اصلا پام یاری نداد برم

گلوم فشار داد وحشتناک

بالای ۲۰ تا سیلی بهم زد

ولش کن

درد جسمی خوب میشه و خوب شد

2810