2777
2789
تنها کسی که از همه ادما ها بیش. تر اذیت شده دایی کوچیکس

آره فکر کن وکیله ذهنش هیچوقت آزاد نیست از یه طرف خودش و کارش از یه طرف دایی دومی از یه طرف جدیدا نامزد کرده و... 

تازه زنداییم نفرینشم کرده😔

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
خونش جداست کسی هم کاری بهش نداشته و ندارن پیششون میرفتیم گاهی وقتا که اونم با این اتفاقات دیگه کنسله

جداست؟!

عزیزم جدای شما با جدای ما فرق دارع

صدا دعوا رفته بالا شش تا عروس عمو تو کوچه خبر دار وایسادن ما ب این میگیم تو هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووه

کامل نخوندم ولی داییاتم کم مقصر نبودن

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ولی اسی از یه جهت حق رو میدم به زنداییت منم تحت هیچ شرایطی حاظر نیستم توخونه ای زندگی کنم که همه خان ...

عزیزم وقتی داییم نمیتونست کار کنه و خرج خودش و خونوادش رو بده واجب بود وقتی خونه داره بمونه یه شهر دیگه اجاره خونه بده 

خودش گفت من خرجش با بابامه حداقل اجاره خونه نده دیگه 

درضمن داداش زنداییم با خونوادش زندگی میکنی تو یه اتاق کوچیک خورد و خواراکشون مشترکه یعنی وضع زنداییم از اونا بدتر بود؟ 

زنداییم که خونش جدا بود خونواده خودشم نزدیکن بهش 

کسی هم کاری بهش نداره 

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

ما اگه انقدر میتونستیم بخونیم الان دکترا داشتیم 😄

توضیحاتت خیلی اضافه بود لازم نیست بنویسی مثلا داییت نشسته بود داشت با گوشی حرف میزد تو ازش پرسیدی فلانی کجاست یهو وسعت دعوا راجعبه مشخصات خودتو و ... و اینکه چقدر بعد رفتید شهر خودتون توضیح بدی هم داستان رو نامفهموم کرد هم از خوندنش منصرف میشی وقتی انقدر همه چی پخش و پلاست میتونستی تو یکی دوتا پست تمومش کنی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
آره ولی چرا آخه اینجوری موند یعنی تا به اینجا کشیده بشه بعد برگرده؟

منتظر بودە داییت برە

داییت خیلی بد‌کرد کە خودش نرفت،مگە زنش نیس؟؟خب ناراحتە ازش انتظار داشت از دلش دربیارە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
داییم شغل داشت مجبور شد بخاطر زنداییم بره اون شهر اونحا مجبور بود وسایل سنگین جا به جا کنه خونواده خ ...

داییت بدشانسی آورده  درست ولی قضیه رو ازدید زنداییت نگاه کن بالاخره زنداییت هم کم زجر نکشیده داییت یکسال که نبوده بعدشم که کمرش اونجوری شده وزمینگیر  زنداییت توتمام این مدت دست تنها بوده بابزرگ کردن چندتا بچه قدو نیم قد و یه همسر افتاده وبیکار وبدشانس حالا بایدعزت وغرورشو بشکونه و چشمش دنبال کمک این واون باشه حالا باید بره خونه پدرشوهر زندگی کنه تا بلکه کمکی بهش بکنن وبقیه باترحم بهش نگاه کنن بنظرم زنداییت خیلی خسته وافسرده اس

خیلی سعی کردی زن داییت رو بد جلوه بدی وبگی تقصیر اونه اما این داییت بوده که دو دفعه اونم به گفته خود ...

عزیز خیلی از ماجرا رو نمیدونی 

به یکی از خانوما هم توضیح دادم که خونوادش چیکار کردن 

شما خودتو بزار جای داییم 

زنت تو بدترین شرایطت نگات نکنه مدام باهات بحث کنه کاری کنه بچه هات نگات نکنن و آخرم فحش بده قربون صدقش میری؟؟؟

من فقط چندتا چیز فهمیدم . پدری که. برای بچه های بالای ده سال هیچ جایگاهی نداره. یعنی بچه  بعد ۱۷ سال تنوسته پدرشو بشناسه که گوشش ب  دهن مادرشون بوده .یعنی پدرشون تو بستر بیماری بوده و اونا تو خونه راحت و اسوده. 

زنی که تو بیماری همسر کنارش نبوده. مردی که بجای حل مشکل دستش هرز رفته . سرزنش نمیکنم خدایا. ولی به همه رحم کن چقدر بده. بعد بیست سال. هیچ کس تو ی خانواده  تو جایگاه خودشون نباشن. نه زن نه مرد  نه بچه. نه پدر نه مادر 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

همه شو خوندم اگه بزارید به حال خودشون که خودشون زندگیشونو بکنن گند زده نمیشه به زندگیشون اصلا زندگی مستقلی ندیدم چون کمک مالی کردن علنا خودشونو همه کاره دونستن

من ۹۰درصد حق به زن داییت پیدم بعدشم حتما داییتپ یه مشکلی داشته از اول که رفتین از همچین حونواده ای زن گرفتین،از اول معذرت میخام کور که نبودین 

سراسر مشکل اطرافیانن وداییت که عرضه استقلال نداره

..........

این چند سال به خاطر بی احتیاطی دایت زندایت خیلی اذیت کشیده .خیلی سخته با سه تا بچه .زیر منت پدرشوهر و برادر شوهر باشی . حقش بود بعد از بیست سال یک خونه مستقل داشته باشه .وضمنا دایی کوچکه واقعا مردی برای خودش 

داییت چه اخلاق مزخرفی داره تو اون شرایط که نباید کار سنگین انجام بده چند دفعه زنشو زده دیگه وای به و ...

عزیزم اخلاقش مزخرف نیست درست حرف بزن

یبار زده 

بعدم مگه داییم مدام کتکش میزنه؟ 

اینا هر چی اینجا بودن اصلا دعوا نمیکردن 

از وقتی اونجا رفتن بخاطر بی توجهی زنداییم به زندگیش بچه ها و خود داییم دعواشون میشد 

بعد از ۲۰ سال بار اوله اینجوری دعوا کردن و قهر کرده 

خانواده همسر بازم خوبه ،همسایه های رو ب رو این وری اونوری هم عروسهای بقیه فاک و فامیل هستند کل کوچه ...

خونواده خودش هم تو همین کوچه هستن

😂😂چ باحال زنداییت معلومه مث خواهراش ذات نداره

نه گلم مثل خواهراش نیست 

این خیلی از اونا بهتره اونا افتضاحن

حوصلم سر رفت ولی خوندم نصفشم‌ نفهمیدم خداروشکر که برگشت

زنداییت دیونس بعد ۳ تا بچه بزرگ هوس قهر و ناز کرده خجالتم خوب چیزیه رسماً خودش آبرو خودشا برده

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
2810