2777
2789
آره منم همین طور

صب هم از هشت کلاس دارم زیباس نه😅😅😅

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
واقعا؟چی میشه عزیزممیترسم بدتر باشهاخه گفته شده خود قرصه رو با شیر یا با غذا بخورید

حتما اون قرص دوز بالایی داشته ک گفتن لبنیات بخورید الان حتما زنگ بزن اورژانس بپرس این جور مواقع میگن لبنیات بخورید دوزش بیاد پایین

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم سرما خورده یه هفته پیش،دیروز و دیشب احساس کردم بهتر شده یه گوهی خوردم بهش دوغ موسیر و پونه ترررش گازدار دادم،شبم ماست دادم با غذاش،الان سرفه و خلط نمیذاره بخوابه،تو خواب هی میپره گریه می‌کنه...

منم بدخواب شدم و سردرد گرفتم،الانم رو پامه دارم تابش میدم

بچم رو پامه هرکار میکنم نمیخوابه

الهیییی بده من برو بخواب🥹😍

خییلی دلم نینی میخاد تو فامیل کسی نینی ندارهههه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
خیلی فکرم مشغوله. راننده تاکسی بعد از اینکه من رو پیاده کرد خواست دور بزنه که با یه موتوری تصادف کرد ...

نه عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

دست راستت رو سر من کاش منم مثل تو قوی بودم

منم اوایلش ضعف دارم ولی کم کم کنار میام و سرپا میشم

توهم قوی هستی مطمئنم

تمام دخترا و زنها بنظر من قوین🫠

جدی میگم قدرت زنارو دست کم نگیر

نه عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست

ممنونم عزیزم بابت دلگرمی 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
قبلش ساندویچ خوردیم دیگه بیرون بودیم شرایطمم نرمال نیست کلا همه چیم بی نظم شده 😄

نوش جان عزیزم همون ساندویچ میشد شام الان هم نیمرو میزدین سختش کردی😂

دخترم سرما خورده یه هفته پیش،دیروز و دیشب احساس کردم بهتر شده یه گوهی خوردم بهش دوغ موسیر و پونه ترر ...

پسر منم چندروزی اینطوری بود دیگه کلافه شدم بودم بهش اب جوش ولرم با عسل و ابلیمو بده خیلی برا گلوش خوبه سرفه هاش ب شدت کم میشه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
منم ساعت 6 باید بیدار شم

یا ابلفض 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
2810