2777
2789
عنوان

کارما سرم آورد وااااااای دقیقا همونو خاک برسرم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 89 پست
خدا کسیو بخواد متوجه اشتباهش کنه درگیر کارداشیان میکنه اتفاقا خوشحال باش متوجه اشتباهت شدی انشالله ا ...

ممنون عزیزدلم الهی بهترینهاقسمت خودتوعزیزات 🌷🙏

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
جالبه که واسه یه سریامون قانونای خدا موبه مو اجرامیشه والا اونایی که به من ظلم کردن یا زخمی زدن خیلی ...

نه حفظ ظاهر میکنن وگرنه هیچکس نمیاد اعتراف کنه بگه سرم اومد 

منم دقیقا چندوقت پیش یه چیزی سرم اومد که دقیقا جواب اشتباهم بود ولی طرف مقابل نمیدونه و فکر میکنه خوش و خرم 

هستم 

پیش خدا توبه کردم و گفتم خدایا چقد تو هستی 

چقد حواست به دل شکسته اون آدم بود که سرم آوردی منو ببخش

خیالم راحت شد بقیه هم سرشون میاد هرچند به گوش من نرسه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونی چون خدا دوستمون داره زود پاک می‌کنه منفیشو نمی‌ذاره ه سنگین بشه قضاوت کنی. تا زمانی که قضاو ...

اتفاقا خودمم موقع جدایی خیییییییلی قضاوت شدم 

بسیارررررر 

ولی فعلا هیچیشون نشده چی بگم والله 

گاهی میگم خدایا یه مدت دوستمون نداشته باش ببینیم چجوری میشه 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
اه اه مثل دوست من که فک میکنه شوهر کرده انگار دنیارو صاحب شده

دختر عمه منم شوهر پولدار کرده خدا رو بنده نیست دیگه😅در حالیکه من عقد بودم همش بهم میچسبید و آبجی لبجیمیکرد.البته اون م‌قعها قبل ازدواجش دختر بدی نبود.‌یهو باهام قطع رابطه کرد باورتون میشه سر هیچی😐..دیدم سرده منم نرفتم دیگه سمتش

سر من خیلی اومده. یکی داریم زندگی همه رو داره قهوه ای میکنه. به‌همه کار داره. به همه گیر میده. پاچه ...

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 

فامیل ما پدر مجردها رو درمی‌آورد از بس زم زبون میزد همه ازخونه ون فراری بودن 

الان یه بچه ش طلاق گرفته اون یکی هم خواستگار نداره 

یکیشم افسردگی گرفته بود 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اون خانم ناراحت شد از حرفتون؟

نه والا خووشم خندید من قهقه زدم اون خندید 

از لبخند بیشتر 

از قهقه کمتر 

😁 حرفی هم نزد 

جرررر🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرم میگ روز اول ک دیدمت گفتم وااای این قیافش میخوره از اون سلیطه های پاچه پاره باشه😂😂گفتم پ چرا گرفتیم میگ نمیدونم خر شدم دیگ

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
شانس دارن بخدا بچه بودم نفهم بودم یه چیزی گفتم چه بلاهاکه سرم نیومد خداشاهده اصلا دشمنی بادختره نداش ...

منم زیاد چرت و پرت میگم. یه سری هاش سرم اومده. منتظرم ببینم چه ها سرم میاد. ولی اون شخص مورد نظرم خیییییلی خوب همه رو له میکنه همیشه هم نجات پیدا میکنه. منم براش دعا کردم که ازدواج کنه شوهرش عالی باشه ولی خونواده شوهرش دقیقا مثل خودش باشن. همونطور که افتخار میکنه. باردار بشه و همون کارایی که با ما کرد رو روش پیاده کنن. بچه دار هم که شد بازم همون. ولی اصلا نمیخواد ازدواج کنه، ازدواج کنه هم سنش به بچه داری نمیخوره دیگه که تجربه کنه. دارم ناامیدم میکنه

2810