2777
2789
عنوان

کارما سرم آورد وااااااای دقیقا همونو خاک برسرم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣سرم بیاد حلالت نمیکنم جر خوردم از،خنده🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣خداروشکر خندیدی. حالا پولداری یکیو مسخره کنیم سرمون نمیاد😑

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
منم همیشه همینو میگفتم الان شرایطم جوری شده فقط میتونم به صورت طبیعی جلوگیری کنم کی بیام تاپیک بزنم ...

والا بخدا خیلی حواستو جمع کن🤣🤣

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

ای بابا دارک شد

بخدا دقیقا همین شد تاپیکامو ببینی متوجه میشی 

تازه جالبه که من ۲۱ سالگی جداشدم ولی ازدواجم جور نشددددددددد تا بشه ۲۸ سالگی و تازه جالبتر اینکه من کااااومل یادم رفته بود اون دختره رو تموم این سالها

امروز یادم اومد 

اسمش هدی بود 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
سر من خیلی اومده. یکی داریم زندگی همه رو داره قهوه ای میکنه. به‌همه کار داره. به همه گیر میده. پاچه ...

شانس دارن بخدا 

بچه بودم نفهم بودم یه چیزی گفتم چه بلاهاکه سرم نیومد 

خداشاهده اصلا دشمنی بادختره نداشتم فقط واسه خنده 

کلا اخلاقم ازیناس که چرتوپرت میگم میخندم ☹️

شوخم مثلا خیر سرم 

باید مراقب باشم 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
به نظر من دختره خیلییییی دلش شکسته

صد درصد 

،🤣

😂😂😂😂😂😂توهر تاپیکی اگه بهم میگفتن عقل نداشتی دعوا میشد 

ولی فعلا خودمم باهات هم نظرم خواهر 

نداشتم 

خواهرشوهر کوچیکم خیلی بد دلمو شکوند

خودش شوهرش خیلی خوبه

همه میگن

حتی شوهرم میگه تو دامادا فقط همین خوبه

خواهرشوهرم اصلا اخلاق نداره 

ولی تیکه بدی بهم انداخت خدا میدونه دو ماه بدنم پر کهیر شد

اینقدر بهم فشار اومد

شوهرش خوبه فکر میکنه خودش زن هنرمندیه که زندکیش خوبه

من با اخلاقای گند شوهرم کم عذاب کشیدم

خدایا هرروز خوشبخت تر میشه

کاش اخلاقای شوهرش دقیقا دقیقا مثل شوهر من بشه

بفهمه چقدر سخته زندگی

الان خودش رو به رخ بقیه نکشه

کاش کارما برای دل منم کار میکرد خیلی شکستم اصلا یادم نمیره خدا

😄😄😄😄😄ببخشیدا بخدا کارما سیخ وایساده بالاسر بعضیا مثل منوتو به بقیم هیچچچچ کاری نداره میچرن برای ...

😂😂دقیقا اتفاق خودتم برام افتاده. 16سالم ک بود ب اجبار عقد کردم روز عقدم ما یه همسایه داشتیم 4تا دختر داشت همه یکبار جدا شده بودن و ازدواج کرده بودن دوباره. یکیشون خونه بود من گفتم میخام این ارایشم کنه  مامانم گفت ن این بیوه شده شگون نداره. خلاصه سال بعدش دقیقا منم جدا شدم دقیقا همون بلا ها سرم اومد  

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2810