2777
2789
عنوان

چرا میگن با اب تصفیه برای شستن صورت استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست
عالی انگار هلو شفاف و یک دست آب زیر پوستشه به خودش میرسه آرایش نمیکنه اصلا ولی سلامت پوستش حرف نداره

عه چه خوب زن دایی منم معرکس... از بچگی فک میکردم کاش پوستم مثل اون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب حتما پوستش مشکلی داشته دیگه کاش کمتر به کار بقیه کار داشته باشید

وا شما چرا اعصابت خورد شد من بدیشو نگفتم 

خودش بنده خدا تعریف میده می‌خنده شما نیاز نیست ناراحت اقوام ما و گفته های ما در موردشون بشید 

اگر از شما گفتیم حالتو خراب بگیر 

مانخریدیم میگن فیلترش زود ب زودخراب میشه اره؟؟؟

مادر شوهر من یکساله داره خراب هم نشده ، فقط یکبار تعویض کرد چون خیلی جرم و کثیفی آب روش جمع شده بود.

خودمون هم برای جهیزیه گرفتیم.

چون داخل کتری مثل آینه میشه و هیچ آهکی نمیبنده که بره تو بدنمون مثل گچ.

کجایین؟خوش بحالتونآب شهر ما خیلی شور و ناسالمه همه آب تصفیه کن دارن تو خونه هاشون

ما هم آبمون تمیز و شیرینه اما بازم واسه خوردن نه اینکه مناسب نباشه ها ولی یجوریه و خب هیچی آب دستگاه تصفیه خونگی نمیشه واسه خوردن و فقط اون سالمه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینجا ابش عاللیه واقعا فقط هواش خشکه و مدام باید ابرسان و مرطوب و کننده بزنی

خیلی هم عالی. منم باید دقیقه ب دقیقه آبرسان مرطوب کننده بزنم خسته شدم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

خیلی هم عالی. منم باید دقیقه ب دقیقه آبرسان مرطوب کننده بزنم خسته شدم

وای منم 😃😃😃خسته شدم بخدا از حموم ک میام سراندر پامو چرب میکنم پام یه کرم دستم یه کرم ناخنام یه کرم موهام یه روغن 😂

البته مال حمام زیادم هس خشکی پوست من

2810