2777
2789
عنوان

چرا میگن با اب تصفیه برای شستن صورت استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم افتاد به زن داییم بیست لیتری اب تصفیه پر میکرد می‌برد مسافرت برای صورتش آب خوردن تمام میکردن از ...

پوستش چطوره بعد؟ حالا من یه زن دایی دارم یه صابون داره هر جا برسه با هر ابی میره صورتشو با صابون میشوره. هفتاد سالشه پوستش عین آینس فقط خط لبخند دارع با افتادگی پلک اینارو درست کنه سی سالش میشه

چون میگن توی اب خودمون لک پاک کن و فلوراید هست و مام اب تصفیه میخریم معمولا و منم کمی. ب. صورتم میزنم ولی تاثیر خاصی ندیدم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یادم افتاد به زن داییم بیست لیتری اب تصفیه پر میکرد می‌برد مسافرت برای صورتش آب خوردن تمام میکردن از ...

خب حتما پوستش مشکلی داشته دیگه کاش کمتر به کار بقیه کار داشته باشید

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پوستش چطوره بعد؟ حالا من یه زن دایی دارم یه صابون داره هر جا برسه با هر ابی میره صورتشو با صابون میش ...

عالی انگار هلو شفاف و یک دست آب زیر پوستشه 

به خودش میرسه آرایش نمیکنه اصلا ولی سلامت پوستش 

حرف نداره

مانخریدیم میگن فیلترش زود ب زودخراب میشه اره؟؟؟

نه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مانخریدیم میگن فیلترش زود ب زودخراب میشه اره؟؟؟

ماهم دوسه ماهه نصب کردیم. میگن هر شیش ماه باید فیلترش تعویض بشه. اما واقعا ارزش داره. چای و آب خوردنمون خیلی سبک شده

خودت باش جهان اصالت را میستاید

2810