2777
2789

۱۹ سالمه،از دبستان یادمه ریزش مو دارم

دارو و چیزای گیاهی هم کم و بیش مصرف کردم

ولی تغییری نکرده هنوز

بقیه یه وقتایی یجوری میگن موهات کم پشته،انگار اینه ندارم نمیدونم موهام کم پشته

میدونن چقد روی روحیه و خال آدم تاثیر میزارن؟

خب مگه من خواستم اینجوری باشه

یه چیز ساده رو که خیلی از مردم دنیا دارن رو یکاری میکنن که بشه دغدغه اول زندگیت و بعد براش گریه کنی.

میگفت نمیدونستم موهات اینقد کمه،فک میکردم موهات خیلی پر پشته

الان بیام بهش بگم چی

بگمبابت موهام ازت معذرت میخوام.

من موهامو،جنسشو،رنگشو دوست دارم

چرا دست از سرمورنمیدارن

درکت میکنم 

یه خانمی با حالت زننده بهم گفت چقدر موهات کم پشت برو دکتر درمون کن .بعدش روش اون ور کرد 

من شکستمممممم🥺تمام تنم داغ کرد عرق کردم 

موهام خیلی اعتماد بنفسم گرفته نمی‌دونم چکار کنم الان هم ریزشم بیشتر شده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رزماری و با میخک بجوشون بریز تو آب پاش اسپری کن عالیه عالی. موهای جدید در میاری. برای من جواب داد ایشالا برای توام جواب بده. گور بابای حرف مردم هرجور باشی یه چی میگن من اینم گفتم، گفتم شاید بخاطرد ل خودت دوست داشته باشی پرتر باشه استفاده کنی

خودت باش جهان اصالت را میستاید

عزیزم ولشون کن موهای من دوسال پیش بیشترش رخت همه بهم از اون موقع میگن کچل من اصلا اهمیت نمیدن چون برام مهم نیست 

اما یجورای هم حق میدم چون من به شددت بدم بیاد به صورتم نظر بدن عصبی میشم وقتی نظر خواستم نظر بدن مشکلی نیست

هعی منو هم یه موقعی با جوش اذیت میکردن 

صورتت چقدر جوش داره 

حالا من بدبخت نصف حقوقم برا دکتر بود نصفش روتین خارجی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

درکت میکنم یه خانمی با حالت زننده بهم گفت چقدر موهات کم پشت برو دکتر درمون کن .بعدش روش اون ور کرد م ...

من چرا وقتی کسی بهم چیزی میگه برام مهم نیست اینکه میگن سبزه‌ای من غیرعادیم آیا ؟

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
من چرا وقتی کسی بهم چیزی میگه برام مهم نیست اینکه میگن سبزه‌ای من غیرعادیم آیا ؟

رنگ پوست فرق می‌کنه با کم مویی 

مو یکی از زیبایی زن هستش .خیلی روی زیبایی تاثیر داره .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ازش جواب گرفتم که میگم هرکیم زده جواب گرفته هفته ای یه بار یا دو هفته ای یه بار موهاتو حنا بذار خیلیییییی خوبه بعدشم موهاتو روغن بزن 

اگر حوصلت میشه موهاتو باشامپو نشور با کنار بشور همون صدر  و گل سرشور هم بزن باهاش به عنوان نرم کننده اینم خیلیییی عالییییههه

روزایی که حنا میزنی دیگه با کنار سرتو نشور با شامپو بشو 

روغنشم بزن چون حنا بعدش یکم مورو خشک میکنه باید روغن تراپی هم داشته باشی موهات میشه پر وضخیییم

2810