2777
2789
عنوان

متنفرم از وقتایی که راجب موهام نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 27 پست
هعی منو هم یه موقعی با جوش اذیت میکردن صورتت چقدر جوش داره حالا من بدبخت نصف حقوقم برا دکتر بود نصفش ...

استرس و حساسیتی که بخاطر این مشکلات به آدم وارد میکنن،خودش میشه یه عمل واسه بدتر شدنش

محاله یبار برم جلو اینه و نگم کاش موهام پر پشت تر بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنار و گل سر شور ده دیقه قبل حمومت خیس کن داخل هم و داخل حموم بزن سرش   و بشور دوباره بزن سرت و بشور کنار تا وقتی سرت تمیز نشده باشه کف نمیکنه هی سرتو بشور و کنار بزن وقتی موقعه ماساژ دادن موهات کف کرد بدون تمیز شده موهات 

استرس و حساسیتی که بخاطر این مشکلات به آدم وارد میکنن،خودش میشه یه عمل واسه بدتر شدنشمحاله یبار برم ...

منم همین بودم ولی دقیقا از وقتی که تصمیم گرفتم بی توجه باشم پوستم خوب شد 😐

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من چرا وقتی کسی بهم چیزی میگه برام مهم نیست اینکه میگن سبزه‌ای من غیرعادیم آیا ؟

شما اعتماد به نفس خوبی داری

رنگ پوست بخشی از هویت ظاهری ماست

دم تو گرم 

که برات مهم نیست

به منم میگن وای چرا زیر بغلت سیاهه یا دو کیلو چاق تر میشم چاق شدی هزار تا حرف دیگه اعتماد منم خیلی پ ...

من واسه توجیه خودم بدتر توضیح میدم که ژنتیکیه و خانواده مادریم همه ریزش مو دارن

از اون طرف خودم بیشتر میشکنم

کنار و گل سر شور ده دیقه قبل حمومت خیس کن داخل هم و داخل حموم بزن سرش و بشور دوباره بزن سرت و بشور ...

ممنون عزیزم

ولی من هر وقت حنا گزاشتم ریزش موهام چند برابر شد..

درکت میکنم یه خانمی با حالت زننده بهم گفت چقدر موهات کم پشت برو دکتر درمون کن .بعدش روش اون ور کرد م ...

یبار سر کلاس نشسته بودم حالم زیاد میزون نبود

همکلاسیم،بعد دو سال دوستی با منیه لحظه نگام کارد گفت وای چقد موهای شقیقه ات خالیه

اونقد حالم بد شد عصبی شدم یکمم صدامو بلند کردم و گفتم ازت کمک نخواستم که نظر میدی و...و بعدش همونجا گریه ام گرفت،سرمو گذاشتم رو میز

از بدترین تجربه هام بود وقتی یکی دیگه از دخترا بهم گفت دستمال میخوای؟

میدونی،اون ترحمش  که بخاطر حرف یه نفر راجب موهام گریه میکردم،حالمو بهم میزد

من واسه توجیه خودم بدتر توضیح میدم که ژنتیکیه و خانواده مادریم همه ریزش مو دارناز اون طرف خودم بیشتر ...

انقدر بخاطر حرف دیگران آسیب دیدم که نگو چقدر دکتر رفتم و استرس کشیدم و ناراحت بودم

پس رنگ پوست چی ؟

رنگ پوست سبزه که خیلی قشنگه من ایراد نمی‌بینم .خیلی از سبزه ها از سفید ها هم قشنگترن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
یبار سر کلاس نشسته بودم حالم زیاد میزون نبودهمکلاسیم،بعد دو سال دوستی با منیه لحظه نگام کارد گفت وای ...

حق داری .کلا کف سر من خالی شده و همش سفید همه کار کردم اما درمان نشدم .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹