2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلن از چه لحاظ

کلا من از فامیل همسرم حرف زیاد شنبدم مثلا میگفتن مگه خودمون دختر نداشتیم که بیاد بگیره که با این ازدواج کردطوری میگفتن که من بشنوم وخیلی خرف های دیگه که خدارو شکر خانواده همسرم پشتم بودن

کلا من از فامیل همسرم حرف زیاد شنبدم مثلا میگفتن مگه خودمون دختر نداشتیم که بیاد بگیره که با این ازد ...

میدونی همسر منم دختر خالش نشونش بود ولی نخاستش گفت از بچگی این کارو کردن من خوشم نمیاد ازش من همسرم مشاور درسیم بود دوست بودیم دقیقا منم از همین تیکه ها میترسم ولی خدارو شکر هم از لحاظ چهره هم تحصیلات از همه دختراشون سر ترم اونا چیزی بگن منم میگم لابد دخترای شمارو نخاسته😂

میدونی همسر منم دختر خالش نشونش بود ولی نخاستش گفت از بچگی این کارو کردن من خوشم نمیاد ازش من همسرم ...

دقیقا مادر شوهر منم همینو گفت بهم گفتن هروقت اینطوری گفتن بگو چشم داشت شمارو میدید اگه میخواست خب میگرفت دیگه

دقیقا مادر شوهر منم همینو گفت بهم گفتن هروقت اینطوری گفتن بگو چشم داشت شمارو میدید اگه میخواست خب می ...

من چیزی بگن احترامو میزارم کنار چون واقن آدمی ام ب همه احترام میزارم و روی خوش نشون میدم تا وقتی ک احترامشون دست خودشون باشخ

اره بابا گاهی اوقات طرف عقد کرده ولی هنوز همسرشو ندیده همین که بزرگ ترا دیدن کافیه😅

خیلیییییی بده خیلییییی حالا من عقدم میرم خونشون گاهی میمونم چند روزی چون دوریم 

2810