2777
2789

چند ماهه عقد کردیم . ما فامیل زیاد داریم مثلا با فامیل مادری قطع رابطه هستیم ادمای سمی هستن و بهمون آسیب میزنن جوری که پدربزرگم قبل از فوتش به مادرم هشدار داد که ازشون فاصله بگیره.

فمیلای پدری هم زیاد داریم اما رفت و آمدی نداریم نمیدونم چرا هیچ فامیل درست حسابی نداریم که مثل آدم رفتو آمد کنه من همیشه ناراحت بودم از اینکه با هیچکس رفت و امد نداریم اما خب درگیر زندگی خودمون هستیم یه گوشه البته از سمت فامیل ها همیشه دردسراشون نصیبمون میشه بگذریم...

از وقتی عقد کردیم فقط عموم مارو پاگشا دعوت کرد هیچچچ کس دعوت نکرد بااینکه ما برای بچه هاشون دعوت کردیم.

دیشب بالاخره همسرم گف که از وقتی عقد کردیم من فامیلاتونو ندیدم و خونشون نرفتیم چرا اینجوریه؟!

اصلا اشک تو چشام جمع شد دلم میخواست بزنم زیر گریه اما خودمو جم کردم و گفتم اینجوریه گاهی سرد میشیم گاهی گرم.

گف بریم شهر ما همش باید مهمانی باشیم.

حس گردم خورد شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراخووتو اذیت میکنی جریانات رو بهش بگو و بگو توقعی از بقیه نداشته باشه... دوتاخانواده وصلت کردن.. فامیلا ک وصلت نکردن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اگه بره این آدمای سمی رو ببینه بدتر ناراحت میشی همون نبینه و دعوت نکنن ی مشکله دعوت کنن هزار تا

واقعا فامیلای مارو یشناسه کلا ناامید میشه . اما این قضیه برام خیلی بلد شده مثلا به دوستم زنگ میزنم هرشب خونه فامیلا با شوهرش دعوتن ولی من از اول عقد تا الان فقط یک مهمانی رفتم

توروخداضعف نشون نده بیچارت میکنه ماهم رابطه ای نداریم باهبچکدوم شوهرم وخانوادش اینومیزنن توسرم اصلا ب روخودت نیاربگو الان هرکی دغدغه خودشو داره دیگ مث قدیم نیس

منم کسی دعوت نکرد هنوز خوبه تو رو عموت دعوت کرد برام مهم نبود و نیست

چرا اخه؟ هرکی تو فامیل عروس و داماد گرفت ما دعوت کردیم پاگشا کردیم الان همونا اصلا به روشون نمیارن

چرا انقد حساسی اصلا مهم نیست با شوهرت حرف بزن بگو ما اینجوریم زیاد رفت و امد نداریم اهل مهمونی و این ...

گفتم ما رسم پاگشا تو عقد نداریم گاهی ازهم دور میشیم گاهی خیلی نزدیک اما خودمم دارم اذیت میشم از اینکه چارتا ادم حسابی نداریم که دورمون باشن

2810