دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا توی روستای ماهم طرف دوتا بچه ها جوون داشت یکی رو توی تصادف از دست داد یکی هم به همین خاطر خودکشی کرد . خدا همشونو بیامرزه
فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
از پارسال تا الان چند نفر از همسایه و آشنا متاسفانه
یکیش داداش زندایی شوهرم ۱۶سالش بود بخاطر بحث با پدرش خودشو دار زد باباش عصبی شده شدید دارو مصرف میکنه
۳ تا پسر هم از همسایه های خونه مادرم با فاصله یکی دو کوچه هر ۳با فاصله چند ماه از هم یکی ۲۴بود تازه داماد یکیش هم ۲۱ بود قهرمان تکواندو یکیش هم ماه پیش ۲۰ساله
کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
از پارسال تا الان چند نفر از همسایه و آشنا متاسفانه یکیش داداش زندایی شوهرم ۱۶سالش بود بخاطر بحث با ...
یکی هم از کارگر های شوهرم بود پسر ۱۶ساله که از شهرستان اومده بود اینجا کار میکرد و خونه مادر بزرگش میموند با قرص برنج خودکشی کرد رفت خواستگاری یه دختره ندادن بهش
کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
قصد ترسوندن خانوادشو داشته مثل اینکه دفعه ی اولش هم نبوده خانوادهاش مهمونی بودن این با اونا نرفته ط ...
خودش که فوت کرد بعد کی اینارو تعریف کرده ؟ از دوربین دیدن ؟
فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...