2777
2789
عنوان

از کدوم بلاگر بدت میاد🤕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 105 پست

اون علی شکارچی که دوتا زن داره .برا زن اولیه 207 خریده 😂 ولی زن اولیه اصلا بهش نمیاد . خودش و دخترا یجورین انگار همیشه کثیفن. غذاهایی که میپزه 🤢 یبار موش اومده بود خونشون دختره موش زنده زنده گرفته بود دستش همون روز من انقد حالم بد شد تا دوروز گلاب به روتون بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا💔 ولی بهشت رو همینجا دیدن والا

ببین متاسفانه مردها خیلی بهشون نگاه میکنن

چون پیکرتراشی کرده و همیشه لختن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اون علی شکارچی که دوتا زن داره .برا زن اولیه 207 خریده 😂 ولی زن اولیه اصلا بهش نمیاد . خودش و دخترا ...

ببین درسته سر زن اولیه هوو اومده 

ولی واقعا زن اولیه چندش و حال بهم زنه

ضمنا مار موز و کارگردان همه این برنامه هاس

ماشینم خودش برا خودش خریده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اون علی شکارچی که دوتا زن داره .برا زن اولیه 207 خریده 😂 ولی زن اولیه اصلا بهش نمیاد . خودش و دخترا ...

ماشین رو خود زنه خریده ندیدی وقتی خاست سوپرایزش کنه براش مهم نبود

پیجای افشا گری هم تایید کردن خود خانومش خریده 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
سلام فدات هستیم جدیدا زیاد تعلیق میشم😂فهمیدم ک اینجا نباید حرف حق بزنی

وای اصلا بهت نمیاد تعلیق بشیا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ازه خودشون ک هیچ برای خانوادشون چقدر خرج میکنن خونه و ماشین ..شوهرا هم ک واسه خودشون خونه نشستن پاها ...

بخدا منم لخت شم و پول دربیارم 

شوهرم پا میندازه روی پا

ولی شخصیت دارم

هرکسی اعتقاداتی داره واسه خودش

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آره .. اصلا چیزی هم برای ارائه نداره ها ..

دقیقا فقط مرغ مزه دار میکنه میزاره تو سیخ 

وگرنه هیچ هنری نداره

مبلمان خونش ۱میلیاد ونیم شده،چن ماه پیش خرید

مگه ندیدی گفتن نصفش پول تبلیغ نصفشم به زور پاس کرده 

گفتن ماشین زیر پاشون و طلبکارا اومدن بردن رفته پرشیا خریده 

بنظرت با عقلت حور درمیاد مبلغ یک میلیاردی و نیمی بخری و ماشینت پرشیا باشه 

ظاهر زندگی دیگران و با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید هیچ وقت 

2810