2777
2789

خوب سلام دوستان واقعا کمکم کنید یکبار با خانواده همسر رفتیم پارک قبلش میگفتم به شوهرم عکس دوتایی بگیرم نمیومد بعد باخواهرش گرفت گفتم بیخیال یروز دیگه میگیرم باشوهرم بعد با خواهرش یچی گفتن یواش یواش سرتا پام نگا کردن خندیدن منم خیلی ناراحت شدم اخم بدی کردم و قهر کردم همجا مادرش پخش کرد که بخاطر عکس با خواهرش عروسم حسوده و این حرفا ولی واقعا این نبود ازاون روز همش استوری عاشقانه این داستانا باشوهرم میزاره خواهرش  الانم شوهرم حمام بود من دیدم استوری خواهرش چی براش بنویسم حالا نگن زنش دیده حسوده جواب خواهرش نداده پسرمون یا چیزی ننویسم میخوان حرصم بدن مثلا

چ حوصله ای داری

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو خدا واسه هم نگهتون داره 😍

همین طوری با این استیکر 

نزار بفهمن حساسی دارن کرم میریزن

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
بگو خدا واسه هم نگهتون داره 😍همین طوری با این استیکر نزار بفهمن حساسی دارن کرم میریزن

من فالوش ندارم با گوشی شوهرم دیدم بجای شوهرم الان میخوام جوابش بدم

چه خانواده ی تاکسیکی همشونم خانوادگی دارن منیپولیتت میکنن اصرا نباید محل بدی و نشون بدی که اذیت شدین ...

😐😐😐تصورم ازت 

من خیلی باکلاسم انگلیسی بلدم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲
من فالوش ندارم با گوشی شوهرم دیدم بجای شوهرم الان میخوام جوابش بدم

بگو به به خواهر قشنگم ممنون 

شوهرتم میفهمه رابطه تو و خواهرش برات مهم نیس بزار برن تو حلق هم

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
چه خانواده ی تاکسیکی همشونم خانوادگی دارن منیپولیتت میکنن اصرا نباید محل بدی و نشون بدی که اذیت شدین ...

یعنی با گوشی شوهرم دیدم مثلا داداشش جواب استوریش نده میخواستم از طرف شوهرم چیزی بنویسم ننویسم؟

2810