2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانواده شوهرم فکر میکنن من یک حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جواب ندی بیشتر فک می‌کنه حسودی.در کل به شوهران بنظرم نگو چیزی،بی تفاوت خودتو نشون بده،اونا فهمید ...

چون سین زدم شوهرمم دیگه استوریه نگا نمیکنه  پس بهش نمیگم نمیدونم یکی میگه بگو بهش نگن حسودی یکی میگه به شوهرت نگو دیدی بی تفاوت باش خواهرش از رو بره وای چه کنم

چه خانواده ی تاکسیکی همشونم خانوادگی دارن منیپولیتت میکنن اصرا نباید محل بدی و نشون بدی که اذیت شدین ...

حالا انقدر چسی نیا 

بجاش رو غلط املایی کار کن اصرا چیه دقیقاااا انقذ چیه 

آنقدر تمرکزت رو اون کلمه ها بود به اینا دقت نکردی 

🤣🤣🤣

دیگم ریپ نزن باکلاس

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم 🥲
😐😐😐تصورم ازت من خیلی باکلاسم انگلیسی بلدم

اکی، ولی فرافکنی دیگه فارسیه امیدوارم حداقل معنی این یکیو  بدونی

کاا بجایِ اینکارا اگر تویِ دوتا پیجِ فارسی روانشناسی میگشتی معنیشونو شما هم یاد میگرفتی و لازم نبود خودتو تا این حد ضایع کنی.

حالا انقدر چسی نیا بجاش رو غلط املایی کار کن اصرا چیه دقیقاااا انقذ چیه آنقدر تمرکزت رو اون کلمه ها ...

شما برو معنی هموناییکه گفتمو رو یاد بگیر که مجبور نشی بخاطر کمبودت چند مرتبه یه کامنتِ منو ریپلای کنی😂🤦🏻‍♀️

تو هنوز فرق اشتباه تایپی با غلطِ املاییو نمیدونی چی میگی اینجا واسه من، امیدوارم یکمی بالغ بشی و خدا بهت کمک کنه یکمی تجربت از زندگی بالا بره و بری دو تا کشور بگردی که اینجوری مثلِ سایکوها رفتار نکنی(البته اگر معنیشو بدونی)

2810