2777
2789
عنوان

چند ماه قبل سه کوچه پایینتر خودکشی کرد خواب عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 68 پست
واقعا روحش در عذابه؟ ما ی فامیل نزدیک داشتیم وقتی مرد تا یکسال خوابای وحشتناک راجع ب جنازش میدیدم مث ...

چه جالب یکی از خوابهای ترسناکش رو تعریف کن کامل عزیز

قربونتون

بازهم براش نمازوفاتحه بخون

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب دیدم دخترش ازم میخواد جنازه پدرشو بخورم تا بتونیم از سردخونه بدزدیمش 

و بعد رفتیم بیرون یا بالا بیارمش یا شکممو پاره کنن درش بیاریم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
واقعا روحش در عذابه؟ ما ی فامیل نزدیک داشتیم وقتی مرد تا یکسال خوابای وحشتناک راجع ب جنازش میدیدم مث ...

ایکجور خوابهای به خانواده طرف نگو ازت میرنجن یا کینه به دل میگیرن

یکبار هم خواب دیدم جنازش بیست و چند روز توی یکی از اتاقای خونه بود و من باید شبها تنها میخوابیدم تو خونه

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
ایکجور خوابهای به خانواده طرف نگو ازت میرنجن یا کینه به دل میگیرن

اره اتقاقا بهم گف چ خوابای وحشتناکی دیدی 

نمیدونستم چیکار کنم اخه 

هی تکرار میشد

چرا من هرچی فکر یه عزیز از دست رفته میکنم به خوابم نمیاد حتی اگه بر اثر فکر کردن هم باشه باز من آروم ...

نه ببین خود من شخصا خواب اطرافیانم رو نمیبینم یا  کسایی که گاهی فکر کنم بهشون ولی اگه اتفاقی یاد یه فامیل دورم کنم، شبش قطعا یه اثری از اون آدم میاد به خوابم که زنده هم هستش. حتی شنیدن بعضی جملات حتی اگه از یاد ما رفته باشه باز هم تو ناخودآگاه ما میمونه.

مغز سیستم به شدت پیچیده ای داره. همه ی ما از بچگی شنیدیم خودکشی جزای بدی داره خب خیلی چیزا پشت مغز ما تداعی میکنه. 

اگر صرفاً گناه بدونیم خودکشی رو، پس دلایل علمی افسردگی و از بین رفتن سلول های مغزی و مختل شدن ترشحات هورمونی مغزی رو چی باید بگیم‌. یا حتی جنون آنی. 

نمیشه با یه گناه و مجازات پرونده رو ببندیم و خدا رو هم تا این حد بی رحم و بی منطق تلقی کنیم. ( همینا معتقد هستن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته)

خدا خیرت بده نماز خوندی براش 

ولی دلم یه جوری شد. لطفاً خانمهای تو تاپیک نفری یه صلوات بفرستن برای مرحوم بلکه روحش آروم بگیره ، 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
ببینید چی به سر مردم اوردن خدا ازشون نگذره... سرمایشون رفت بعدم هروز تورم و گرانی

خدا لعنتشون کنه واقعا چقدر زندگی تباه شد ،طرف بود شش میلیارد پول از دست داده بود می‌گفت الان هیچی ندارم و غصه میخورد ،خیلی بهش رحمم اومد 

2810