2777
2789
من از قبل اینطوریمو داخل همون تایم پریودم هستم همینطورییوقتا بعدشم هستم

به نظرم این حالت میشه pmdd

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی حالا جالبیش این این دوست ما وقتی یکی میگه درد دارم یا افسرده میشم موقع پریود دوستم با پررویی میگ ...

شمام بگین یه یه حالت وچرخه ی طبیعی هست که برای تمام خانما پیش میاد ولش کنید بزارینش به حال خودش تودنیای خودش خوش باشه😁

توخلوت خودش ،خودش که میدونه چ خبره براش کافیه که پز نیاد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
من اولا به این شدت نبود جدیدا اینجور شدم خیلی زود رنج شدم بعضی وقتا اینقد گریه میکنم چشمام دیگ میسوز ...

نمیدونم چ کوفتیه هر سری به یه حالتی میچرخه

من بیه تایم حالت تهوع میگرفتم با سردرد عجیب

ازگریه نگم که هرماه این اتفاق میوفته برام

حالت اضطراب واسترس که اووووف

کلا یه حال کند جنون آمیز🤕🥺

نمیدونم چ کوفتیه هر سری به یه حالتی میچرخهمن بیه تایم حالت تهوع میگرفتم با سردرد عجیبازگریه نگم که ه ...

دقیقا من تمام حالت هات رو دارم هم حالت تهوع خخخه یکبار فکر میکردم قبلش حامله ام سردرد عجیب انگار میگرن گریه ناله خلاصه نگم برات 

شمام بگین یه یه حالت وچرخه ی طبیعی هست که برای تمام خانما پیش میاد ولش کنید بزارینش به حال خودش تودن ...

چرا میگی شما این سایت دوستانه زنونس اسی راحت باش همه عین همیم احساس غریبه کردم 

چرا میگی شما این سایت دوستانه زنونس اسی راحت باش همه عین همیم احساس غریبه کردم

چون گفتی دوست ما وجمع بستی منظورم با خودت ودوستات بود 

عزیزی🌺

دقیقا من تمام حالت هات رو دارم هم حالت تهوع خخخه یکبار فکر میکردم قبلش حامله ام سردرد عجیب انگار میگ ...

یعنی قدیما هم همینطور بوده

من فکر میکنم بخاطر یه سری تغذیه هاست که تغییر کردن مثلا هورمونی که به مرغ میزنند یا تزریقی که به سبزیجات ومیوه ها میشه یا موادهای نگهدارنده و... روغن ها وآب وهوا و...

تکنیک 5-4-3-2-1 را در مواقعی که آشفته هستید اجرا کنید:

5) به اطراف نگاه کنید و پنج موردی را که می‌توانید ببینید در حال حاضر از جایی که در آن هستید نام ببرید.

4) چهار موردی را که می‌شنوید گوش دهید و نام ببرید.

3) سه مورد را لمس كنید، مانند صفحات كتاب یا احساس پاهایتان روی فرش.

2) دو مورد را بو کنید. مانند بوی صفحات یک کتاب یا رایحه مرکبات شمعی که روشن کرده اید را تنفس کنید.

1) سرانجام، چیزی را بنویسید که می‌توانید طعم آن را بچشید. یک جرعه آب سرد یا حتی فقط طعم دهان خود را مزه مزه کنید.

این یک تیر با دو نشان است. اول، تمرکز شما را به حواس خود و از همه مهم‌تر لحظه فعلی جلب می‌کند.

دوم، پیگیری شمارش و کار کردن از طریق حواس خود باعث قطع شدن تفکرات منفی که با آنها تحت فشار هستید می‌شود.

این یک لحظه کوچک ذهن آگاهیست که شما را نجات خواهد داد.

تکنیک 5-4-3-2-1 را در مواقعی که آشفته هستید اجرا کنید:5) به اطراف نگاه کنید و پنج موردی را که می‌توا ...

اینم ب ای کسایی که شاید بیان تامیکم ودنبال راه حلی باشند