2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم مطمئن نمیشه پیدا کرد من دو بار نوشته شده شو خریدم جواب عکس داد و نه تنها اتفاقات بد برام افتاد ق ...

من یه سالی هست حرز امام جواد از یه پیج مطمن خریدم، و خیلی برام خوب بوده.. خیلی..🙃 اصلا ب طرز عجیبی خوب بوده.... من خیلی شر ازم دور شده، خیلی ادمای بد خودشون، خودشون رو ازم دور کردن، با پای خودشون رفتن، یا اتفاقات بدی که اگر میفتادن واقعا شرمنده یه سری ادمای نزدیکم میشدم

ولی نیفتادن🥲 یا مثلا موفقیت هایی که اصلا فکرشم نمی کردم...

وای حالا ک دارم فکر میکنم من زندگیم دگرگون شده بعد خرید حرز :))))

من یه سالی هست حرز امام جواد از یه پیج مطمن خریدم، و خیلی برام خوب بوده.. خیلی..🙃 اصلا ب طرز عجیبی ...

پیج و میدی عزیزم

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
گشایش کار و روزی ، دفع بلا ، باطل السحر و ..... خیلی چیزا نوشتن راجع خواصش

والا با این چیزایی که دوستان گفتن میترسم نتیجه عکس بده خخ

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
یا ابلفضلیعنی بیخیالش شم؟

اگر یه آدمی که مطمئن هستی با ایمان قوی هست مومن واقعی هست و مینویسه شنیدم که خوبه برای همین منم دو بار خریدم ( اولین بار که خریدم نتیجه ندیدم حتی نمازش و هم خوندم که اونم از یه مغازه نقره فروشی تو بازار قدیمی حرم بود رفتم دوباره خریدم دقیقا از مغازه روبروی در حرم که اسم خودم و مادرم و با حروف ابجد نوشت و گفت نمازش خونده شدست آمدم خونه به خدای بالا سر قسم شب انگار یکی منو از خواب بیدار کرد به حالت نیم نشسته بودم ۴ تا جن تو خونمون دیدم داشتم سکته میکردم )

من یه سالی هست حرز امام جواد از یه پیج مطمن خریدم، و خیلی برام خوب بوده.. خیلی..🙃 اصلا ب طرز عجیبی ...

از جای مطمئن تهیه بشه شنیدم که اثر خوب داره برای همین منم دو بار خریدم که برای من این اتفاق افتاد 

مرسی چقد خریدیجدی واست معجزه شده؟از کجا این پیج و پیدا کردی

من واقعا نتیجه گرفتم ازش بخدا.. الکی نمیگم :) این پیج هم یه دختره معرفی کرد ک بلاگر بود بعد چنددددین ساله هی اون حرز گردنش بود، انقد من پیام دادم گفتم خانوم این چیه گردنت ، آخرش جواب داد گفت حرز امام جواده و پیجشو گرفتم

من واقعا نتیجه گرفتم ازش بخدا.. الکی نمیگم :) این پیج هم یه دختره معرفی کرد ک بلاگر بود بعد چنددددین ...

وایی مرسی

ایشالا منم بهترین نتیجه هارو بگیرم

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
2810