2777
2789
دیگه ازحرصم میخندم چون یمدت خیلی ناراحت بودم بابت رفتاراشون دوسه نفرن

حالا من دختر عمه هام باهام لجن 

چونکه من تک فرزندم و کمی داراییم از اونا بیشتره 

خیلی حسادت دارن .ولی یه زنعمو دارم که از خودم ده سال کوچیکتره اون خیلی بامن خوبه 

همه سعی دارن میمونه مارو بهم بزنن

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من دختر عمه هام باهام لجن چونکه من تک فرزندم و کمی داراییم از اونا بیشتره خیلی حسادت دارن .ولی ...

باز من فک کنم بافامیل خودش ادم میتونه کناربیاد اما وقتی غریب باشی یه شهردیگه وفامیل شوهرت اینطوری کنن بعلاوه خواهرشوهرت وبعضیا دلت میگیرره

خب شاید قضیه رو فهمیده

اخه اصلا بفهمه هم مسخرس که به من محل نده ،خانواده پسره به خاطر یه سری مسائل نیومدن جلو ماهم هزار بار غیر مستقیم گفتیم اگر بیانم جوابمون منفیه (به خاطر یه مسائلی)

هیچی این وسط نبوده از طرف من ،بی محلی به منو درک نمیکنم والاع من تاحالا بهش کم احترامی نکردم نه خودم نه خانوادم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هیچی ماهم عادی مث خودشون اتفاقا اونم شوهرخوبی داره

پس عاشق شوهرت بوده چی بگم بهش ولی اگه عاشق شوهرت بوده باید به خودش وقت میداد از قلب و روحش و جسمش بره بیرون بعد بره ازدواج کنه 

اخه اصلا بفهمه هم مسخرس که به من محل نده ،خانواده پسره به خاطر یه سری مسائل نیومدن جلو ماهم هزار بار ...

خب از روی حسادت اینکارو میکنه دلیل دیگه ای نداره نمیتونه بپذیره شوهرش قبلا تورومیخاسته ولی بنظرم باز توموقعیتت بهتره گلم چون توفامیل خودت این مورد برات پیش اومده واون یه نفره میتونی بابقیه خوب باشی اما من چی این قاطی بقیه میشه وبعضیاهم مث خودش باز شیشه خورده دارن

پس عاشق شوهرت بوده چی بگم بهش ولی اگه عاشق شوهرت بوده باید به خودش وقت میداد از قلب و روحش و جسمش بر ...

اخه اینم مطمئن نیستم عاشق بوده یانه ولی اینو میدونم مادرش به شوهرم پیشنهاد داده بوده بیا یکی ازدخترای منو بگیر😂مادرش خیلی خوب وباحاله ولی اصلا دختراش مث خودش نیستن

خب از روی حسادت اینکارو میکنه دلیل دیگه ای نداره نمیتونه بپذیره شوهرش قبلا تورومیخاسته ولی بنظرم باز ...

حقیقت اون داره بد میکنه باهات که اینجوری میکنه وگرنه من این سری این خانومو دیدم اصلا وارد جمعی که اون بود نشدم گفتم حالا برم اونجا چون فامیلا منو خیلی وقته ندیدن گرم من میشن اون هم مجبوره بره کنار برا همین کنار مامانم و بقیه نشستم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810