آزاددبانو مدیر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 عنوان یکی تاپیک زده فلانی ازم خواستگاری کرد | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 69 پست بعد انگار فروشنده در حین خرید فقط ایشونو دیدهما به همچین چیزی هنوز کراش هم نمیگیم.جدی بعضیا به این میگن خواستگاری؟ Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. امروز | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baransiyah7676 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 4552 یا من تو توهمم یا اونا! واقعا درک نمیکنم. شما راحت باش زیاد فکر نکن
آزاددبانو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 بله وقتی خواهرش با مادر ایشون صحبت کرده ینی خواستگاری خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد میخواد با خانوم ازدواج کنه؟ Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
baransiyah7676 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 4552 خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد میخواد با خانوم ازدواج کنه؟ یاخدا
آزاددبانو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 همه یا یکی عاشقشونه یا خواستگار دارن تا صد تا خاطر خواه من بدبخت فقط زاده شدم زندگی بقیه ارو ببین ... والا این مدل عاشقی و خواستگاری همون فقط به درد تاپیک زدن میخوره. Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
مامامیا_ماماسیتا67 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 290 خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد میخواد با خانوم ازدواج کنه؟ خخخخخخخب اگه صددرصد نمیخواست که واسطه نمیفرستاااااد😁😁😁😁😁
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1773 خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد میخواد با خانوم ازدواج کنه؟ هر خواستگاری اول در حد پیشنهاده بعد از اشنایی تصمیم میگیرن ازدواج کنن یانه خواستگاری سنتی همینه دیگه مگر اینکه قبلش همو بشناسن اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
هنا۷۲ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1702 خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد میخواد با خانوم ازدواج کنه؟ نه اینی که شما میگید تاریخ ععقد و بله برونه. .خواهره اومده جلو گفته. ادرس بدید برای اشنایی بیشتر مزاحم بشیم. دیگه شروع مراحل خواستگاری و اشنایی هست. میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 11363 بگو توضیح بدم تاپیک زده فلانی خاستگاری کرده بعد فروشنده نگاهش کرده در حد کراش هم نیست گیج شدم خواهر خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
آزاددبانو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 خب طرف مادرشو فرستاده گفت از دختر خانوم خواستگاری کنه و بگهچقدر حسودین خب به حسودی حالا چه ربط داشت؟ من برام سوال ایجاد شد که اونی که ما می گیم کراش همون خواستگاریه یعنی؟من فکر میکردم وقتی مردی ۸۰ درصد مطمئن هست که می خواد با خانومی ازدواج کنه ازش خواستگاری میکنه و منتظر جواب خانوم میمونه. Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
آزاددبانو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 اونم زنداداشه پروند والاحالا اون مقولهی زنداداشم تاپیک رو من اصلا واردش نشدماونم خیلی نکته داشت Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
هنا۷۲ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1702 خخخخخخخب اگه صددرصد نمیخواست که واسطه نمیفرستاااااد😁😁😁😁😁 اینجا. ب دوپسر میگن. نامزد. ولی ب کسب که. از مادر ادم درخواست اجازه برای اشنایی میخواد. نمیدوونن چی بگن میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 1048 به حسودی حالا چه ربط داشت؟ من برام سوال ایجاد شد که اونی که ما می گیم کراش همون خواستگاریه یعنی؟من ف ... خب کراش یعنی فقط از طرف خوشت میاد هیچ حرکتی نزدی فقط حسهچه ربطی به خواستگاری داره؟قسمته دومتو خوب متوجه نشدم عزیزمخب طرف خوشش اومده مستقیم رفته گفته دیگه اهله دوستی نبوده
آزاددبانو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3068 وقتی بزرگترشو فرستاد ازمون شماره تلفن ادرس خاست گفت میخایم بیام برا خاستکاری اسمش چیه واقعا فارتون چ ... تعجب میدونی چیه؟ اینکه معنی کلمات اینقدر برای آدما فرق میکنه واقعا عجیبه.حالا کسی این وسط ناراحت نیستاتفاقا بامزه است Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 1048 اینجا. ب دوپسر میگن. نامزد. ولی ب کسب که. از مادر ادم درخواست اجازه برای اشنایی میخواد. نمیدوونن چی ... واقعا میگن قدرته رسانه میتونه مفاهیمو عوض کنه ادم یجاهایی کامل درک میکنه