2777
2789
عنوان

سونو روز سوم پریود چی مشخص میکنه❓️🙃💫

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهاخب عزیزم چیا مشخص میشه روز ۳ ؟فولیکول یا ضخامت یا کیست یا تنبلی یا...؟؟؟

بخاطر ضخامت اندومتر

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
خیلی عجیبه براماصلا چیزی مشخص نمیشهپر از خونهنمیدونم واقعا

سلام گلی

چطوری تو

نام کاربری تو دیدم یاد یچیزی افتادم

چند روز پیش اگه اومده باشی سایت و یادت باشه سایت قاطی کرده بود

اومدم سایت یهو دیدم کاربریم همین کاربری توعه 😐🤣 اسکرین شات گرفتم بعدا نشونت بدم ک یادم رفت تا الان ک خودتو دیدم یادم اومد

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

فرقش با شکمی چیه

واژینال بهتر مشخصه

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
میخاد فولیکول هاتو اندازه بگیره و ببینه چنتا ذخیره داری و ..‌.روز سوم پریودی سونو میدی و دوباره ۱۲یا ...

آهااااا اینو میخاستم

ممنون گلممم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
تنبلی چی؟ضخامت؟

فکر کنم اونم باشه ولی تنبلیو بیشتر از علائم میگن من خودم رفتم واسه کیست بود که اتفاقا داشتم😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام گلیچطوری تونام کاربری تو دیدم یاد یچیزی افتادمچند روز پیش اگه اومده باشی سایت و یادت باشه سایت ...

سلاااام عزیزم

واااای چه جالب!

چقدر دنیا کوچیکه

هیچ وقت فک نمیکردم اون کسی که کاربریم دستش افتاده رو پیدا کنم😅

حالا راستشو بگو تاپیکامو دیدی یا نه🤣

اصلا خیلی عجیبه

ایشالا خیره داروهاتو میگیری خدا بهت دسته گل میده فقط سرموقع سرساعت خودشون مصرف کن چیزای مقوی هم بخور ...

دورت بگردمممم ممنونم از دعات😭🙃💫

خیلی دلم شکسته خاهری

محتاج دعاتم

خدا دلت و شاد کنه مهربون

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
تنبلی چی؟ضخامت؟

واسه تنبلی چ ضخامت فقط وسط سیکل مثلا من روز ۱۲ یا ۱۳ میرم هم سایز فولیکول ها معلومه هم اندازه طبیعی ضخامت

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
2810