2777
2789
عنوان

برای دختر ده یازده ساله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

آره کرم مشکلی نداره سرم نمیدونم چطوریه

منن اون سنی بودم جوش میزدم دکتر زیاد عوض کردم بخاطر اینکه جوشام بره الان چند ساله که بهتره 

فقط زیر نظر پزشک باشه دیگه مثلا از خودشون نرن اریترومایسین و کلیندامایسین بزنن جون پوستو خشک میکنه دکتر میگه که مثلا چند روز درمیون بزنه و اینکه چی دیگه بزنه تا خشک نسه

اگه مشکلی نداره پوستش نزننننن پوستش عادت میکنه خراب میشه

برا چند تا جوش ریز چی خوبع؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکلی نداره پوستش نزننننن پوستش عادت میکنه خراب میشه

ن تا بحال چیزی نزده اصلا. منم عقیدم اینه که پوست خراب میشه انقد زود بهش داروهای شیمیایی بزنیم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

آره کرم مشکلی نداره سرم نمیدونم چطوریهمنن اون سنی بودم جوش میزدم دکتر زیاد عوض کردم بخاطر اینکه جوشا ...

نه زیر نظر دکتر نیس

از لوازم آرایشی سرم ضد جوش خریده میزنه براش

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ن خداروشکر در نیاورده فعلا. ولی حتما در میاره. به قول اسی آدم میترسه چندسال بعد صورتش و خراب کنه

اگه جوش نداره که نزن

ولی اگه درومد دکتر ببرش با توجه به سن و پوستش تجویز کنه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ن تا بحال چیزی نزده اصلا. منم عقیدم اینه که پوست خراب میشه انقد زود بهش داروهای شیمیایی بزنیم

منم همین نظر رو دارم

نه چه مشکلی منم12سالم بود دکتربرای صورتم داد

بدون‌دکتر هم میشه زد

نه زیر نظر دکتر نیساز لوازم آرایشی سرم ضد جوش خریده میزنه براش

بنظرم اون خوب نیست 

میگم که باعث خسکی و هزار تا عوارض دیگه میشه اما خب این مایع شستشو مخصوص پوست چرب و دیگه میتونه از داروخونه بگیره که عوارض نداره

بنظرم اون خوب نیست میگم که باعث خسکی و هزار تا عوارض دیگه میشه اما خب این مایع شستشو مخصوص پوست چرب ...

پس ینی محلول شست و شو بهتره تا سرم

پس ینی محلول شست و شو بهتره تا سرم

سرم شاید بهتر باشه اما خب عوارض داره 

محلپل شستشو مداوم استفاده شه چربی صورتو متعادل میکنه 

جوش زود از بین نمیره

اما خب یه دکتر ببرن بد نیست