2777
2789

دختر داییم خیلی ادم حسودیه و چون از بچگی باهم بزرگ شدیم من هنوزم بهش اعتماد داشتم و  رازامو بهش میگفتم اما چند وقته هرچی که راجبم میدونه رو به روم میاره اذیتم میکنه مثلا ادمی که قبلا باهاش بودم والان بشدت ازش متنفرم همش یاداوری میکنه اسمشو میاره تیکه میپرونه خیلی اذیت میشم تازگیا فهمیدم که همه ی رازهامو از اکسم گرفته تا همه چیز به زنداییم گفته زنداییمم غیر مستقیم به مامانم گفته فقط خواسته که منو پیش زنداییم خراب کنه خودشو خوب جلوه بده منم ساده بودم البته مامانم همه چی رو میدونست الانم خواستگار دارم پسرخالمم هست میدونه تا الان باهمیم همش فضولیشو میکنه سوال میکنه راجب رابطه یه جوری همش میخواد از زیر زبونم حرف بکشه ولی اون اصلا هیچی نمیگه خیلی پشیمونم چکارکنم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی توبه کن و زیپ لباتو بهم قفل کن تا زندگیتو به گند نکشیدی این ادمم از زندگیت بلاک کن 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از این ب بعد نگو وقتی درباره رازهای قبلیت حرف میزنم خونسرد باش و محل نده تا تکرار نکنه

الانکه یادم میاد خودش میگفت میخوام اذیتت کنم خوشش میومد من حرص بخورم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

اخه چرا زندگی خصوصیتون به فامیل میگین اخه

خودمن خیلی پشیمونم

نبايد ميگفتى عزيزم كسى نميتونه مجبور كنه كسيو راز هاشو بگه مخصوصا شما كه ميدونى دخترخالت حسوده حتما ...

بله عزیزم میدونم خودمم پشیمونم اونم میخواست از زیر زبونم بکشه که سواستفاده کنه

من تا الان هیچوقت با فامیل گرم نگرفتم چون خوشم نمیاد

بهترین کارممکننن