2777
2789

هروقت میخوام به خودم برسم اخم میکنه بداخلاق میشه

همش میگه از سن و سالات یاد نگیر

پوستت خراب میشه ، انقدر پوستتو دست کاری نکن

حرف این و اونو گوش نکن ، با همسن و سالات نگرد 

در عین حال میگه نمیخوام بهت سخت گیری کنم چون مادرم سخت گیری کرده

ولی در عملش خیلیییی برعکسه ، سر ی اصلاح کوچیک صورتم انقدر کارای عجیبی میکنه دوست دارم گریه کنم واقعا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک قبل تاپیک تو استارترش مامانت نیست احیانا؟ 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان مثلا ی ماسک دست ساز و جلبک داشتم میزدم به صورتم ی رفتارا و حرفا و داد و بیدادایی میزد که بابام گفت اشکالی نداره اتفاقا منم میخواستم براش جلبک بگیرم بزنه پشمالو شده بود😂😂😂😂

بابام به حرف اومد این مادر عزیززززز هنوز مشکل داره:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
تاپیک قبل تاپیک تو استارترش مامانت نیست احیانا؟

نه ، اون مال یکی دیگست

این مادر من ی خورده گیره

اون یگانست که این هفته تولدشه😂

مامانم من تو این مورد برعکسه ولی چون ۹ دقیقه طول کشید بخونم پام رو چنگ اندداختدچون لباسی که دوست داشت بپوشم نپوشیدم لباس پاره کرد

من موندم چرا بزرگ نمیشه بابا من حال حوصله خودم ندارم این بچه بازی ها چیه میانسال داره میشه هنوز بچه دوساله است

حق داره مادرمنم چقد گفت هرکرمی. نزن و ارایش نکن گوش ندادم تا تر زدم تو پوستم

اتفاقا من از اوناییم که کرم نمیزنم از کرم و شیمیایی متنفرم

کرم دست ساز روشور و خیار و گلاب و اینجور چیزا میزنم که انقدرررررر پوستم بلوری میشه خودش میگه واسه منم بزن

شاید چون مادرش سخت گیر بوده ناخودآگاه حسادت میکنه

متاسفانه

اتفاقا من از اوناییم که کرم نمیزنم از کرم و شیمیایی متنفرمکرم دست ساز روشور و خیار و گلاب و اینجور چ ...

باهاش صحبت کن شاید از چیزای جدید میترسه فکرمیکنه چیز خاصی توشونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2810