2777
2789
عنوان

چرا مادرم دوست نداره به خودم برسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
مامان منم اینجوریه واسه بیرون رفتن،هرجا برم بهش میگم اما بازم اخم میکنه قیافه میگیره هردقیقه زنگ میز ...

همیشه ما براشون بچه هاشون میمونیم😂😂😂

ولی با تمام این کارا با اخلاق مریم امیر جلالیش دوسش دارم

اصلا به همین کارش با مزست ، یهو داد میزنه خندم میگیره براش مادری میکنم چون مادربزرگم هیچوقت واسش خوب نبود

مریض میشه ازش مراقبت میکنم ، نازش میدم چایی میدم خدمت میکنم غذا درست میکنم دلم خیلی براش میسوزه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چی میزنی به پوستت

به خدا انقدر چیزای خوب میزنم خودش میگه چقدر خوب شد پوستت

ولی شیمیایی نمیزنم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ولی زیادی سخت میگیره😂

هعی زندگی

ولی بیشتر من مامان خانواده ام ، چون هم بابام هم مادرم سختی زیاد کشیدن براشون با عشق جبران میکنم😂😂😂

هیییی

واقعاااا گاهی باید گفت هووووووووفففف

باهاش صحبت کن شاید از چیزای جدید میترسه فکرمیکنه چیز خاصی توشونه

اصلا من از چیز میزای جدید استفاده نمیکنم ، نصف دخترای دور و بریام صورتشون پر از جوشه ، من چون چیزای قدیمی استفاده میکنم صورتم عین بلوووور 😂😂😂

مامانم من تو این مورد برعکسه ولی چون ۹ دقیقه طول کشید بخونم پام رو چنگ اندداختدچون لباسی که دوست داش ...

مادر بزرگوارت به جمله این که بهترین دفاع حملست اعتقاد دارن😂😂😂😂😂

واقعاااا گاهی باید گفت هووووووووفففف

آره میدونم چی میگی بخدا یه دماغ عمل کردم هی میره میاد میگه دختر فلان همکارم چادر سر میکنه فلانی این جوریه اونجوریه تو قرتی با اینکه من اصلا قرتی نیستم