2777
2789
عنوان

روزی چندبار اینو نگاه میکنم تا بچم شبیهش بشه😂📷

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 35 پست
امضات آرزومه 🥺❤️ایشالا ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری

ایشالا توام به حاجتت برسی عزیزم ❤️

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

نه من اعتقادی ندارم بچه مادروپدر داره ژنتیک و کلی دی ان ای بیکار ننشستن که بچه ی ما شبیه کسی دیگه بشه😄 مامان منم سر منو خورد از بس گفت عکس خوشگل بزن درو دیوار اتاقت ببین بچه ات خوشگل بشه بنده خدا دوتا پوستر عکس خوشششگل بچه خرید زد دیوارمون پسرم الان کپی باباش شده خب چه کاری بود آخه مادرِ من😅🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیافه ی ژنتیک وقتی این تاپیکودید😩

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اییییییی قودااااااا حق داری اینو ۲۴ ساعته هم نگاش کنی بازم کمه 😂😂😍😍😍

خییلی جیگره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من اعتقادی ندارم بچه مادروپدر داره ژنتیک و کلی دی ان ای بیکار ننشستن که بچه ی ما شبیه کسی دیگه بش ...

مامان توام لنگه من اعتقادی به ژنتیک نداشته😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای ماااادر😍😍😂😂 البته این جز تپلی بودن و لباسای شیک چیز خاصی نداره ها😁

تپلیش بامزس😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمو شوهرمم قشنگیم بخدا😂

ایشاله سالم بغل بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مامان توام لنگه من اعتقادی به ژنتیک نداشته😂😂

آزمایشات مادرم که با شکست سنگین مواجه شد حتی نوه اش به دخترش نرفت کپی دامادش شد ☺️🤣🤣🤣

انشالله که تو جواب بهتری بگیری حداقل 😍😄

آزمایشات مادرم که با شکست سنگین مواجه شد حتی نوه اش به دخترش نرفت کپی دامادش شد ☺️🤣🤣🤣 انشالله که ...

من فقط دعا میکنم شبیه مادرشوهرم نشه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط دعا میکنم شبیه مادرشوهرم نشه😂😂

حساس نشووووو ک شبیه میش😂😂😂😂 پسر من شبیه خواهرشوهرمه 😂😂 دشمن خونی من ولی خب چون شوهرمم شبیه خواهرشه دلم خوشه پسرم شبیه باباشه😜

حساس نشووووو ک شبیه میش😂😂😂😂 پسر من شبیه خواهرشوهرمه 😂😂 دشمن خونی من ولی خب چون شوهرمم شبیه خوا ...

اتفاقا شوهر منم شبیه مامانشه بخاطر همین میترسم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810