2777
2789
عنوان

تو این موقعیت چکار میکنید

58 بازدید | 5 پست

در یک دورهمی دوستانه شرکت کردید ک از سمت دانشگاه بوده 

یه پسر اونجا بوده ک راجب مسئله ای باهاش صحبت کردید و راهنمایی بزرگی ازش گرفتید

حالا از وقتی ک برگشتید خونه اون پسر هی پیام میده و بحث میندازه شماهم دیر جوابشو میدید ولی خب این چاره نیست‌

در اون دورهمی کسی  نمیدونه شما در رابطه هستید و ب طبع این آقا هم نمیدونه 

اینم ک مستقیم نیومده پیشنهاد بده ولی معلومه دیگهههه 

من الان اون جمع رو دوست دارم و مسئول برگزاری جمع هم همین آقاست و دوست دارم تمومش کنه هر دو ب زندگیمون برسیم 

ولی حرفایی هم ک میزنه اصلا اونطوری نیست ک بتونم الان یهو بگم ببین من تو رابطه هستم و بکش بیرون چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش نگو تو رابطم جواب رد بهش بده یا بگو نمیخوام تو رابطه باشم وقتشو ندارم از این حرفا سرد ی مدت باش ...

من حیون خونگی دارم 

گفت عکسشونو بفرست الان هی داره قربون صدقه گربه هام میره و نظر میده من رو گربه نقطه ضعف دارم

واقعا ب کسی ک گربه هامو دوست داره نمیتونم بی احترامی کنم و جواب رد ب سینش بزنم😂😂😂

دوست دارم خودش دیگ بیخیال بشه 

بهش مستقیم و با صلابت بگو. آقا در اموری که به شما مربوط نیست دخالت نکن. این حرفارو نزن. بدم میاد

آخه بدبخت چیزی نگفته 

عکس گربه هامو خواست منم فرستادم

من خیلیا ازم عکس گربه هامو میخوان حتی بعضی از استادامم فهمیدن گربه دارم میگن عکسشونو بفرست 

الان داره قربون صدقشون میره 

یهو چی بگم بش😂