2777
2789
عنوان

زنی ک از بی مهری خیانت کنه

139 بازدید | 15 پست

یه خانومی که خیلی خانوم متشخص و با وقاری هست میشناسم که شوهرش خیلی بداخلاق و بدذهن بود 

یعنی از اوایل ازدواج شوهرش بهش محبت نمیکرد اجتماعی نبود و حتی اوایل ازدواج یادمه کتکش میزد

حتی شوهرش جوون تر ک بود چندین بار بهش خیانت کرده بود ایشون شوهرش بددل و شکاک بود و همیشه بهش تهمت و انگ خراب بودن میزد حتی شوهرش بزور هم میرفت سرکار و خانوم فقط بخاطر بچهاش مونده

این خانوم ب طور اتفاقی با یه آقایی ک شهر دیگست آشنا شد و فقط در حد پیام باهم حرف زدن حالا شوهرش فهمیده اون خانوم خودشم پشیمون بود و حالا پشیمون تر من نگرانشم توروخدا دعا کنید چیزیش نشه و شوهرش کوتاه بیاد زندگیشون نپاشه من نمیدونم چیکار کنم شوهرش گیر داده بود پرینت بگیره ولی خانوم خودش چیزایی ک گفته بود رو تعریف کرده ولی شوهرش بدقلقه و همش تهمتای بیجا میزنع ک نکرده دلم آشوبه براش خواهش میکنم دعا کنید مشکلش حل شه و شوهرش کوتاه بیاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اینکه میدونسته شوهرش اینطوریه نباید این کارو می‌کرده نزنه یه بلایی سرش بیاره یموقع

خیلی میترسم تو دلم آشوبه نمیدونم چیکار کنم عاخه کاری نکرده ک بیچاره فقط در حد پیام بوده

همه اینا بهانس خانوم و اقایی ذاتش پاک باشه ب هیچ عنوان خیانت نمیکنه ب هیچ‌عنوان

بخدا من میشناسمش واقعا خانومه هر آدمی تو زندگیش یبار اشتباه میکنه ماها که پیغمبرزاده نیستیم...خواهش میکنم دعا کنید براش

خیلی میترسم تو دلم آشوبه نمیدونم چیکار کنم عاخه کاری نکرده ک بیچاره فقط در حد پیام بوده

عزیزم همونم کار اشتباهیه گلم هر چی م همسرشون بد باشن این خانم از نجابت و پاکی خودش سکه کم کرد 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

اینم یه توجیه دیگه

من واقعا حرفی ندارم ولی هرآدمی تو زندگیش اشتباه میکنه ایشونم یه اشتباه کرده و خودش خیلی پشیمونه بخاطر بچهاشه ک این همه سال بدبختیو تحمل کرده حالا برای یه اشتباه حقش نیس که بهش ظلم بشه 

عزیزم همونم کار اشتباهیه گلم هر چی م همسرشون بد باشن این خانم از نجابت و پاکی خودش سکه کم کرد

میدونم میگم دیگ خودشم خیلی پشیمونه حالا یه اشتباه کردع ما انسانیم یه انسان معمولی پیغمبرزاده ک نیستیم خیلی نگرانشم نمیدونم چیکار کنم فقط دعا کنید لطفا خواهش میکنم 

این همه سال بدبختیو تحمل کرده حقش نیس بخاطر ی اشتباه بهش ظلم بشه😭

میدونم میگم دیگ خودشم خیلی پشیمونه حالا یه اشتباه کردع ما انسانیم یه انسان معمولی پیغمبرزاده ک نیستی ...

انشالله ک چیزی نمیشه اما همینو بگم از این ب بعد شرایطش بدتر میشه چون شوهرش آتو گرفته ازش بیشتر گیر میده بهش

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

انشالله ک چیزی نمیشه اما همینو بگم از این ب بعد شرایطش بدتر میشه چون شوهرش آتو گرفته ازش بیشتر گیر م ...

چیکار باید کرد😭😭یعنی درست نمیشه؟؟وای خدا خودت رحم کن بهش

2810