2777
2789
واقعا چه طور دلش میاد من دوتا دختر دارم از خدا چه پنهون دوست دارم اگه بازم بچه دار شم دختر شه‌ ،خود ...

من دوتاش رو دارم. واقعا هر کدوم قشنگی های خاص خودشونو دارن. دختر محبت و ناز و عشوه هاش، پسر تخس بازیا و شیطونیا و خوش اخلاقیاش. 

اصلا قابل مقایسه نیستن. هر کدوم هدیه ی خدا هستن. آدم باید فقط دعا کنه سالم و صالح باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردارم. انقدر حرص خوردم. اگر سرکاری بوده خدا ازش نگذره. تپش قلب گرفتم

عزیزم اگه از اول تیتر تاپیکی رو دیدی که حس خوبی نداشتی چه واقعی باشه چه الکی، بگذر ازش. فکر تو دلی نازت باش🥰

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

چی بگم مطمئن باش اگه آزار و اذیت کنه بچه اش رو یه روزی پس میده حالا چه تو این دنیا چه تو اون دنیا من ...

یه دلیل اعصاب خوردیم دقیقا همین تجربه های پس از مرگ بود که چقدر میگفت بابت سقط عذاب دیدن‌

من دخترسومم

کاش مادرم همون موقع باسونو می فهمید و سقط میکرد 

تا این همه سال شاهد پسرپرستی وتبعیض نبودم 

لطف به اون دختر!

الانم عروسها ارج وقربشون بیشترازمادختراس!

ازدواج بکنی ،اون دوران کودکی وجوانی وخیلی کارهای نکرده  وکرده عذاب میده

یه دلیل اعصاب خوردیم دقیقا همین تجربه های پس از مرگ بود که چقدر میگفت بابت سقط عذاب دیدن‌

میدونی من یه سری از این تجربه ها رو میخونم استرس میگیرم میگم یه سری ها که گناهاشون کمه ببین چقدر باید عذاب بکشن بخشیده شن حالا گناه های ما معلوم نیست چقدره 😿💔 ولی از یه طرف خوشحال میشم آدمای ذات خراب به سزای اعمالشون میرسن